Football night..

Vardag / Permalink / 7
Goookväll.
Älsk sitter och spanar på fotbollen och jag tänker nog ta och joina honom med en stor påse bearnaise chips hehe :) imorgon är det nog jag som tar en filt/handduk + bok och lägger mig ute på en gräsplätt någonstans. Behöver komma ut från den instängda lägenheten ibland och slippa allt vad blogg heter. Intresset försvinner tyvärr mer och mer och de beror ju lite på sommaren och de beror även på annat. Vi får se vad som händer.

Midsommarhelgen var härlig. Var så himla skoj att få träffa min underbara gumma igen. Känns inte som att vi varit ifrån varandra, även fast närmare ett år har gått sen vi sågs sist. Vi planerar redan att jag ska åka dit en helg i sommar :)) häärligt. Annars bjöd midsommar på fint väder, grillad vildsvin och en hel del god dricka :)) får se om de kommer upp bilder sen. Inte idag iaf för nu har jag fått nog av dator och fantasilösa människor för idag :P

Puss på det ^.^

Den glassen låter god. Men nej, den var långt ifrån så god som den verkade.. Tyvärr!!
#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Svar: Haha, ja. Nu har ju jag försökt få henne att förstå att man inte får göra så men jag ska försöka fånga henne in action så ska jag visa :)

#2 - - Tommy:

SV: Det var så lite så!Ber till gudarna ( bara dom hör mig ) att du inte lägger ner bloggen även fast intresset kanske svalnat en del ..

#3 - - 月姫 Tsukii ♥:

sv: hihi tack Sara!! :DD

#4 - - Designing good life - Sarah:

Den lät verkligen lyxig och god. Men jag håller mig till Häagen-Dazs .

#5 - - Tommy:

Sv: Okaj!Ja den smakade bättre efter några klunkar.

Bra Sara att du inte lägger ner bloggen ..

Jag hade ju själv en down period i bloggen, men är tillbaka starkare än någonsin, men å andra sidan har jag inte upptäckt att någon har snott mina bilder ännu som dom gjort för dig. Planer för dagen?

#6 - - amanda matanovic:

hej, skulle du kunna ha en video uppdatering. För fast du en säger att det inte är intressant så är det faktist det. Och det var ju ett tag sen du gjorde ett, snälla? :)

#7 - - Caroline:

Haha! JA lite knäppa är de allt! ;)

Till top