Grattis till brudparet..

Kändisar / Permalink / 10
Jag tänkte ju bojkotta det helt, men kunde ju inte hålla mig. Emot eller inte. Är man intresserad kan man ju bara ignorera allting och lägga energi på annat :) men älskar man bröllop så var de ju en händelse man inte skulle missa.
Victoria var otroooligt vacker i sin klänning, hennes bukett var underbar och klart tårarna rann när man såg kärleken hos dom. De lyste om dom båda två. Att Daniel var otrooooligt nervös sågs ju på hans stela leende och ingen missade väl hur hans händer skakade när kronprinsessan skulle trä på ringen.
Skifs och Agnes låt var verkligen enormt bra också. Älskade Agnes färg på håret :) vill haaaa.

Men grattis iaf till det söta paret. Är glad att jag faktiskt kollade ändå

#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag kunde inte låta bli att kolla på det och dom är så söta tillsammans. Jag gillade med agnes hårfärg som tusan. Undra om man kan gå till frisören och säga att man vill ha samma färg som henne haha =)Just som jag skrev detta så kommer agnes på tvn och nu har hon håret löst och guuud vilken fin färg! =) Agnes är för övrigt sjukt vacker!

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Jag håller helt med!:D Underbart att se, så äkta, så känsloladdat och så ja magiskt, som ett bröllop ska vara!:D

#3 - - Ina / Lov-e-ly.com:

Jag skulle bojkotta jag med.. Det gick sådär, haha. Så himla vackert & jag blev såååå rörd under både vigseln & kronprinsessans tal, haha :)

#4 - - Linn:

SV; Tackar !:D

#5 - - Marcus:

Jag har följt bröllopet hela dagen..är skapligt miljöskadad :P..Men det gör inget..för det är såå intressant det här :D

#6 - - Evelina:

Tyckte att hennes klänning var tråkig och ful :/

#7 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Såg bara när de gick in i kyrkan sen skulle jag iväg men jag tyckte verkligen hon var jätte vacker :)

#8 - - Sann:

När han höll sitt tal kan ja ju avslöja att de kom några tårar från en själv..De var väldigt vackra och jag tycker det är SKITskoj om detta.. Man får drömma sig bort lite grann och se alla dessa vackra klänningar mm :)

#9 - - Johanna:

Åh, det var ett riktigt prinsessbröllop! Tänk om man kunde ha ett sånt själv, fast kanske inte så många människor...

#10 - - ~Sara~:

Jag har varit rätt ointresserad av allt hela tiden men så kikade jag lite på "försnacket" på morgonen och hlet plötsligt blev allt väldigt spännande! =P Sen som sagt, är det ju något historiskt som ens barn och barnbarn kommer få höra om i skolan och då vill man ju kunna säga att man såg det. =) jag satt bänkad i stort sett hela dagen, hehe. ;)

Till top