Hemma igen..

Vardag / Permalink / 9
Nu är jag hemma igen och har iofs varit det ett tag nu. Blev en liten shopping för mig och shoppingsuget är lite stillat nu iaf hehe. Hittade godingarna från Indiska på rea, ibland hittar man ju små guldkorn. Hittade inga underkläder eller strumpor som jag ville ha. H&M brukar ju alltid ha något, men butiken i Allum är faktiskt väldigt liten. Får kika inne i stan någon annan dag sen.
Hittade körsbär på ICA också :D klart de åkte ner i korgen.

Men nu ska jag pyssla med design resten av dagen och låta huden vila lite ifrån solen. Ska tydligen bli enormt fint väder hela veckan nu :D häääärligt. Synd att älsk aldrig är hemma bara :((

På bilderna står det vart allting kommer ifrån :)


#1 - - S A N N A S . R U M:

Va, nej vad dåligt /: Aja, får se då, hur menar du? Var det strul och sådant?

#2 - - Ina / Lov-e-ly.com:

Jag tittade faktiskt på den vita tunikan idag, men jag orkade inte prova, så jag skippade den. Men den är riktigt fin!

#3 - - Blue Velvet:

Vilken läcker färg på läppstiftet!!!!

#4 - - S A N N A S . R U M:

Nej, men gud vad tråkigt ): Himlans. Jaja, jag har iaf hittat ett skal där som jag verkligen vill ha, så jag ska beställa det ändå, det gör inte så mkt om jag har inte har det direkt. bara dumt när det handlar om en tävling där man lottar ut - personen som har vunnit vill ju gärna ha vinsten så fort som möjligt!

#5 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Vilken vacker klänning :) Jag blev kär!

#6 - - Malin:

Åh mysiga Indiska! Älskar deras vackra tunikor/klänningar! Finfint! :)

#7 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Åh då är det ju ännu bättre :P

#8 - - Mirka:

Vilka tjusiga kläder du hittade! Här i våran lilla by har vi inga butiker att shoppa loss i (om man inte räknar ica o där har vi körsbär). Får se om herren i huset vill ta mig med på en tur till en större stad med utbud innan det är HELT utplockat.

#9 - - Blue Velvet:

Sv; Jag skulle också vilja ta ett heldagspaket om jag skulle gifta mig... utan att tveka. Det jag ser nu i efterhand av alla de bilder bröllopsparet får så ångrar jag mig riktigt mycket att inte vi hade det så på vårt bröllop... Om man nu lägger massa pengar på allt annat, varför inte på bilderna som man kommer ha minnen av och äga resten av livet. =)

Till top