Here comes the raaain..

Vardag / Permalink / 7
Lite småmysigt när man ser ovädret som är påväg :D hoppas det inte är här lagom tills jag ska ut med hundarna ikväll. Mindre trevligt.

Blå himmel och sol ovanför oss just nu.

 

Ovädret är på G :P

#1 - - Steph:

Ja, visst är det mysigt, bara det inte är så varje dag, haha. Här har det åskat och haglat idag! Nu är det däremot rätt fint.

#2 - - desiree !:

Min mail är desiree@2fun4me.dk, tack så mycket! <3

#3 - - carro:

Jo, håller verkligen med! :D den är min absoluta favorit också, aldrig hittat ngn doft som ja älskar så mke som fancy! :D Hm, de spelar ingen roll! :D säg några goda som du gillar? :D så ska ja kolla dom :D

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag håller tummarna på att du får något jobb där då! =) Det hade ju varit ett kul jobb!

#5 - - Linn:

Sv; Haha ja, asså inte bara reser. Dom ska ju bo kvar i thailand och resa till alla herrans länder. Japan är svindyrt! Dom reser ju inte bara heller, hon shoppar enormt mycket. Mycket dyra saker. Tex den där bilden hon var med på ute på gatan i NY (?) som man får vara med på om man shoppar för visst antal dollar var tydligen typ över 10 000kr. sjukt. får inte ihop det. Inte ens kenza eller bb reser o shoppar så mycket ;p

#6 - - Kristina:

Gud vad mysigt, men vi har haft fult väder i flera dagar, och de var inte allt för skoj :)Ja har du kollat? Gillade avsnittet men tror att nästa avsnitt är roligare :D#7 - - S A N N A S . R U M:

Ja, det såg faktiskt enormt bra ut där, fanns snygga skal (vill ha silikon) och det var ju sjukt bra priser!

Till top