I do..

Vardag / Permalink / 5
Men klart jag sitter bänkad även fast jag prompt inte skulle se det :P men jag kollar också bara för att det är just ett historiskt ögonblick, det kommer ju faktiskt skrivas om detta i historiböckerna när en prinsessa gifter sig med ett folkets man, och för att få se alla fina klänningar naturligtvis. Men att media skrivit sönder allting gör ju att endel av en vill slippa höra allting. Bröllop är vackert :) helt enkelt.

Släpat in datorn i vardagsrummet för en gångsskull. Orkade verkligen inte sitta i köket längre. Härligare och ligga med datorn i knät, käka körsbär och breda ut sig i schäslongen :))

Här i Partille hänger molnen över oss, dock inget regn än tack och lov, det får gärna hålla sig borta.
Men nu ska jag kladda med lite nagellack, sugen på att göra något roligt mönster på naglarna :)) Pusspusss

#1 - - S A N N A S . R U M:

Precis :D Bröllop som bröllop på nåt sätt. Även om jag inte gillar monarkin (;

#2 - - Isabell:

Svar: Ja precis! Tack så mycket! :D

#3 - - amanda:

SV:

Precis, tycker det är töntigt med folk som super sig rå full varje helg, och sen frågar man varför. så skyller dom på att det är 'gott'. haha. Visst, förstår sånna som bara dricker någon flaska. men dricker man kring 20 flaskor är det inte för att det är gott, då kan ma ju lika gärna dricka något annat liksom. Bara bortförklaringar :) haha

#4 - - Jonna:

Vore jättekul om du la ut bilder på hur naglarna blev sen, om du gjorde något mönster eller så. Är väldigt intresserad av sånt, och tycker det är skitkul att leka med form och färg på naglarna. Även om det varit lite dåligt med det nu det senaste, pga mitt jobb.. Men vore kul att se hur det blev iaf :)

I övrigt vill jag bara tacka för en bra blogg. Riktigt kul att vara inne här och läsa, se dina sminkningar och otroligt fina bilder. Man blir riktigt inspirerad!

#5 - - Sandra:

Den där skålen är fin, jag har den också, fick den av en killkompis i 20-års present =)

Till top