Jag lever..

Vardag / Permalink / 4
Nej jag är inte död :) men jag tar en välbehövlig bloggpaus och är tillbaka imorgon igen. Ibland måste man vara ifrån datorn. Orkar inte sitta där vareviga dag. Fint väder och vi gör inte ett skit. Jag vill till någon strand men de vill inte H för han gillar inte att ligga still. Tråkmåns kallas det. Men snart kommer solen till balkongen så jag får sitta där istället..

Hoppas ni får en fin dag iaf. Puss

PS. JAG GÖR INTE GRATISDESIGNER SÅ SLUTA FRÅGA OCH BE OM DET NÄR DE STÅR KLART OCH TYDLIGT ATT JAG INTE GÖR SÅNT!!! DS..
#1 - - Saga:

sv: haha, kanske det... :D

#2 - - Anonym:

Vet inte när du bytte design Sara, men den är sjukt snygg iaf (:Bloggpaus behöver man verkligen ibland! Hoppas du får en bra dag utan datorn. Jag pratade med iphonemekka btw, och jag fick Lotta ut ett skal, så om du är intresserad av att få ytterligare ett skal, så var gärna med och tävla!

Och om du beställer därifrån: maila dem och säg att du vill Lotta ut (: du kommer få det, jag lovar! Så kan jag vara med och tävla och förhoppningsvis vinna (;

#3 - - Kristina:

Hoppas ni hade de underbart i midsommar!Sv: Ja de hände inte så mkt förutom kristins lilla gräl med aliie osv.. men jag hoppas på ett fartfyllt avsnitt nästa gång..Jag hatar när man varit hos frissan och luggen blir för kort (jag får ALLTID de problemet) hos frissan ser det bra ut, men när jag kommit hem och duschat.. weeeho. not so good.

Lite pics på håret kanske? =)Hoppas som sagt att er helg varit jätte mysig!

Kram

#4 - - Caroline:

Att de ska vara så svårt att få med sig mannen till stranden ;) min är likadan...GRR! :)

Till top