Keep your head above the surface..

Vardag / Permalink / 5
Nervous breakdown ja tackar jag. Men sen tog jag och tvättade de flottiga håret och kände mig lite bättre och städade faktiskt lite, fyllde diskmaskinen och satte även igång en tvättmaskin. Ska ner på systemet sen och så kommer älsk och hämtar mig. De stänger nämligen sju idag och förhoppningsvis slutar han sju också. Ska förbi och kolla om de finns någon klipptid också. Måste få en sax igenom barret innan jag vill färga håret igen :)
Lär köpa en borste till Zamme. Hårigare vovve får man ju leta efter. De var ju ingen husky jag köpte men ibland blir man ju och undra. Vi dammsuger varannan dag för de blir som en matta på golvet annars. Försökte klappa, gnugga, bort päls igår när vi var ute på promenad och de var som att köra på en dunkudde med tåget, herregud vad päls den lilla skiten har.

Nej men nu ska jag ta och blåsa håret och sen ta småttingarna på en promenad i solen som valde att försvinna bakom molnen.

Bilden är tagen på Öland för snart exakt ett år sedan :)) hääärligt med vallmofält. Och så inget lånande eller användande av mina bilder utan att länka tillbaka eller fråga.

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Fin bild :D

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Hihi tack gumman!;D Stooor förändningr men jag stor trivs och älskar det!:D

#3 - - Melany - City glam & shabby chic:

Jag hoppas att det känns lite bättre nu än jämfört med tidigare inlägg. Lät inget roligt :(

Fina sötisar ska ju må bra :)

#4 - - Isabell:

Vallmo är så otroligt fina! (Syns på min blogg kanske, haha)

#5 - - desiree !:

Hejsan sötnos!

Jag skulle bara undra om du skulle kunna bjuda in mig till blogsvar. Hur gjorde du? Jag vet ingen som har det.

MVH Desirée :)

Till top