Lifta..

Vardag / Permalink / 5
Nej jag ska inte gå ut och ställa mig vid vägen och lifta :) tänkte lifta med pojkarna om skjuts ner till Allum när de ändå ska ner dit. Så jag lär nog faktiskt ta och rappa på lite nu om jag ska kunna hinna följa med. Brukar gå rätt snabbt när dom väl sätter igång haha.
Måste köpa nya underkläder och strumpor bland annat. Börjar sina i lagret haha och sen är det alltid skönt med nytt och fräscht, tycker ni inte??
På onsdag blir det klippning också, skööönt. Hon kommer nog inte bli så glad att jag varit med egen sax och klippt i håret haha, men får man panik över slitna toppar så får man. Så då blir de nog lite färgning lagom tills midsommar också :) treeevligt. Miiiee då får jag äntligen träffa min älskade vän Emma som jag inte träffat sen i augusti förra året innan vi flyttade utomlands. I miss her soooooooooooo much

Puss puss på er hoppas ni får en mysig dag, som alltid :)

Är det en gremling eller är det en Zamme?! :D

#1 - - S A N N A S . R U M:

Gud vad han är fin :DDu, jag har en liten fråga till dig. Du lottade ju ut ett alldeles fabulous skal från iphoneskal.nu här för ett tag sedan. Nu är det så att jag ska beställa två skal därifrån, samt två mirror protectors (har precis köpt en liten bebis, och är hur glad som helst!!!), och jag undrar - kontakade du dem om en liten tävling? För jag skulle också vilja ha det, ta tillfället i akt liksom ;P När jag ändå beställer ganska mkt, tänker jag (: Tacksam för svar!

#2 - - Malin:

En sån sötnos! :)

#3 - - Linda - ndaiL:

Hur vill du ha håret? färg o form?

#4 - - Anonym:

Wieeee snart syns vi!! =D grymme ;) Längtas!! =)

#5 - - em:

Jag älskar de filmerna haha! Gremlins,<3 Hihi.

Till top