No more design to myself..

Vardag / Permalink / 18
308 nya inlägg på bloglovin :) treeevligt.

Har kommit fram till att jag ska sluta göra om i min egen blogg vad gäller designen. Möjligtvis att jag byter ut bilder, men inga större förändringar mer. Har nämligen fått en riktig apa-efter-brud efter mig som gör ALLT likadant. Header, rss-ikon, skugga bakom bilder mm mm. Riktigt jävla störande. Hon tror dessutom att det hon gör är inspiration efter min blogg, men det är ren kopiering. DESSUTOM, gör hon egna designer, apar efter beställningsdesigner jag gjort och gör likadana och ger ut gratis :( tycker enormt synd om de som beställt av mig och får designerna kopierade nu. Så jävla tråkigt och vad kan man göra? Ingenting. Bara be snällt att hon ska sluta men det vet vi ju nu att det funkar inte.
Hon har även gått in i gamla underbloggar hos mig och kopierat av headers jag haft kvar där. Not fun.
Jag kan ta ett exempel på INSPIRATION, som jag själv gjort. Amanda har ju, i sin header, ett litet gem som håller i en bild. Därifrån fick jag ideén på något liknande och de blev då så de ser ut som om bilderna är fasthäftade i min header. DET ÄR INSPIRATION. Inte när man gör headern exakt likadan fast byter ut bilderna!!

Nevani har dessutom fått sig en ny design :) så gå in och kika hos henne. Kommer inte visa fler små bilder på designen som jag gör som innan. Kanske ibland. Men kommer samla alla under min portfolio som vanligt :)

Noooog om det nu iaf för det är ingenting som ni behöver bry er i. Helgen har varit väldigt skön och avslappnande :) åkte ju med goaste svägerskan Linda till Factory Outlet igår för jag behövde nya jeans. Hittade ett par och även ett par dojjor. Perfa. De får ni se imorgon.
Hade naturligtvis inte med mig kameran heller eftersom vi trodde att de skulle regna hela helgen, iofs gjorde det ju det, förutom idag hehe.
Annars har vi bara tagit det lugnt, ätit massa god mat och umgåtts med världens sötaste tvillingar hihi. Och nu sitter älsk och jag på varsitt håll :P han med spel och jag sitter ju här så.

#1 - - Anna:

Fy så trist det där med att hon kopierar allt du gör :/ Är det samma brud som vanligt eller är det någon ny du fått reda på? :/

#2 - - Evelina:

Fan va tråkigt det är med såna människor... :( Är det samma tjej som sist?

#3 - - Annelie:

Men det är klart :) Tycker jättemycket om din blogg och vill absolut inte vara någon elak copycat. Love!

#4 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Men att folk orkar!?



Sv; Ja men eller hur,, haha är skrattretande. Precis vissa människor tror att dom är dom enda som existerar och får säga och tycka vad dom vill medan en annan bara ska stå och ta emot all skit.

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Nej, det är inte så bra just nu. Fan, jag tjuter hela tiden och vet inte vad jag ska göra åt det. Jag är bara så deprimerad och trött på allting som har med den här staden att göra. Känner att jag måste komma härifrån innan jag inte orkar med allting längre. Usch, det låter verkligen hemskt.



Men allt förvärras ju när man mår dåligt också. Min mage nu t ex, jag har så jävla ont varje gång jag äter.. så jag funderar på om det är stressen som gjort att jag fått magkatarr igen, jag får utslag lite överallt. Kroppen mår verkligen inte bra.



Usch, jag vill vara så glad och ha roligt som alla andra, men det enda jag kan göra just nu för att inte dra ner andra i en depression är väl att fejka ett leende. Det är hemskt.

#6 - - Linda - ndaiL:

va tråkigt med sånna människor, och extra trist när man inte kan göra något åt det :S



vilka söta tvillingar!

#7 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Fan vad trisst när folk måste ta och härmas..

#8 - - victoria:

oj blev rädd att du menade mig ! ;o

har tagit ganska mycket idéer från din blogg fast med min "touch" . Men jag älskar din blogg , och allt du skriver ! SKIT NICE

#9 - - Tsukii:

Jag hade exakt samma tankar idag.... blev så sugen på en ny design MEN... det är så mkt men!



usch ://

#10 - - Evelina:

What?! En ny tjej... så jävla respektlöst! Förstår att du inte vill ändra din design längre :/ Man kan väl hoppas att hon som härmar dig läser detta inlägg och inser att hon gör fel.

#11 - - polkagris:

det var ju jävligt synd!



du har en fin blogg tycker jag :)



bilderna var finamen det verkade vara lite grått o tråkigt väder på den sista bilden!? :)



allt bra med dig?? är ju sommar med "vackert" väder och allt.. :D

#12 - - Tsukii:

sv: TAAAAAAAAAAAAAAACK!! :D hihi



jo jag vet det, och det är så jvla tråkigt att det är VI som få sluta upp med att "visa upp" vår kreativitet och arbeten, fyfan...

#13 - - Nevani:

näe! vad arg jag blir! var är hennes blogg? måste nästan gå in o skriva nåt så hon får lite dåligt samvete !

#14 - - Linn:

jag hade gem först! :'D Sen pinknation :}

Inte för att jag bryr mig men :P haha

#15 - - Blivande fru:

Kikade in på hennes blogg och jag kan inte annat än att hålla med dig :(

Trist!

Vad har hon sagt när du konfronterat henne då?

Kram

#16 - - em:

Hatar folk som kopierar.. det är så tråkigt :(

Vem är det som kopierar..?

#17 - - betty:

Usch, att inspireras av någon är en grej (och det är oftast väldigt smickrande) men att kopiera är ju fusk! :S Måste vara en mycket fantasilös brud..



Din blogg är förövrigt grym! :)

#18 - - anna:

jag ÄLSKAR "syrener" (hur det stavas) men han inte ta kort på dem förän dem blommade över :(

älskar lukten och så fin är dem :)

Till top