Promenaaad..

Vardag / Permalink / 9
Idag fick vi för oss att gå till Triumph Glass :) ligger nog ca 1 mil ifrån oss om inte mer haha. Var jättemysigt att bara gå tillsammans med den man älskar. Först var de bara träd och skog och sedan kom vi in i villaområden. Hittade såklart några favoriter. Vi är ju väldigt sugna på att skaffa hus, men än sålänge är det bara en dröm och kommer fortsätta få vara det tills det ordnat upp sig med allt.

Såg på fejjan att en gammal kompis till mig har gift sig. Visste inte ens att han hade flickvän hehe. Nu till midsommar har jag och älsk varit tillsammans i hela 6 år. Inga barn och inte gifta :D vi har inte bråttom. Varför ha det när man har hela livet på sig i princip om inget oplanerat inträffar?

Var på bio ikväll också. Myspys :) och sen när vi skulle åka hem gick ett annat par framför oss och satte sig i en riktig liten skruttbil som stod bredvid oss. Fattar ni hur skönt det var att faktiskt hoppa in i en ny bil?? För en gångs skull känna sig lite märkvärdig. För vi har alltid haft de dära små skitbilarna och nu äntligen har vi en riktigt fin och ny bil. De lite finare bilarna vi har haft har blivit stulna eller gjorts inbrott i så vi fått lov att skicka dom på skroten :( inte kul alls och speciellt när man knappt hunnit ha dom i mer än några månader. Vi har ingen tur med våra bilar, men hoppas turen har vänt nu. Älskar våran fina bil.

Moln börjar komma in nu. Slut på det fina vädret för den här gången för nu ska de regna i några dagar tydligen. Viiilket betyder sminkningar och en massa designande :D kul va?
Men nu ska jag dra med mig älsklingen på kvällsprommis med vovvarna, sen ska jag lägga mig i sängen och bara vara resten av kvällen. Puss pusss

Snutten behöver bättra på brännan lite ;D hihi.

#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Iiiih, vad mysigt :D

#2 - - Amanda:

Ni är ju så söta! :)Asså åååh, varför skulle jag utsätta mig för detta.... Hade ju inte sett den filmen du skrev om igår, Marley and me, så blev såklart sugen att se den, men faaan, jag kan inte sluta lipa nu!! Både jag och Andreas satt i soffan och bölade som två barn och tog upp Molle i famnen, haha :( Fyfan vad hemskt sånt här är.. Usch, får ont i magen :'( <3

#3 - - Evelina:

Fina bilder på er :)

#4 - - Bella:

Hej söta du :)Jag håller med! Varför ska man ha bråttom om man älskar varandra. Jag och min älskling har varit tillsammans i 7 år och har inte alls bråttom att gifta oss eller skaffa barn. Det händer då det händer helt enkelt! Det är så många som skaffar barn tidigt, och nästan känner sig tvungna att gifta sig..

Nej kärleken och förhållandet kan hålla mycket länge ändå!!kram

#5 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Visst är hon? :D <3

Nej, hon har lugnat ner sig lite. Hon bits fortfarande ganska mycket när hon blir glad, övertrött eller måste bajsa. Men det är mkt lättare att få henne att sluta nu. :) Lättare att träna bort nu när tänderna inte är lika vassa heller. :)

#6 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Tack sötis!Jag vet inte riktigt än. Han har inte hittat någon bostad ännu, allt är upptaget :S Jag har sagt till honom att han ska ringa till personal-administratören och fråga om det inte är flera som pendlar dit. Det måste det ju nästan vara tycker man.Det jobbigaste är dock inte knölarna i vägen, det jobbiga är att alla måste lägga sig i hela tiden. Folk som man knappt har någon kontakt med och de ska säga vad man ska göra och hur man ska göra. Men jag mår verkligen pissdåligt just nu och sån peppning gör mig bara ännu värre liksom. Jag vill bara sköta detta själv eftersom jag har hört samma "peppsnack" så många gånger förr.. Och vill jag skylla på staden så gör jag det, jag gör det ju inte bara av ilska utan att jag tycker att den har med min situation att göra. En del förstår bara inte :/Men jag vet att du själv förstår hur jag känner så. Tack så mycket <3Jag vill bara ta mig igenom sommaren så jag kan få börja skolan igen. Jag mådde ärligt bättre när jag var stressad, trött och hungrig jämt och tänkte på skolan.

#7 - - Linda - ndaiL:

Låter som en jättemysig dag :D

#8 - - F R I D A M . S E:

Vad söta ni är tillsammans! :)

#9 - - Linda - ndaiL:

Ja, jag tycker det känns så onödigt att gå på promenad utan hunden.

Till top