PureSkin..

Frågor & Svar / Permalink / 10
Är de någon som har testat dessa och kan berätta lite vad ni har för erfarenhet av dom??
Jag har nämligen beställt dom och ska hämta ut dom idag :) hoppas verkligen på ett bättre resultat än vad jag har nu iaf. Kostar 300 kr

Detta står på ELEVEN:

En kapsel om dagen för fin och fräsch hud. Näringsmässig hjälp mot oren hud. För hudens välbefinnande. Bevara hudens normala fukt och pH-balans.
Många ungdomar och även vuxna har oren hud som producerar mycket talg och gör att finnar kan uppstå. PureSkin innehåller Praventin™, som är ett bioaktivt proteinkomplex, rikt på laktoferrin. Laktoferrin är ett mjölkprotein som ger näringsmässig hjälp inifrån och motverkar orenheter i huden. PureSkin™ hjälper till att bevara hudens naturliga fukt- och pH-balans. Passar så väl unga som vuxna.

Hur god effekt kan jag vänta mig av PureSkin?
I en klinisk studie utförd på 44 tonåringar med problemhud visades det på 71% minskning av blemmor efter en månad och 95% efter två månader.

Hur lång tid tar det innan man märker skillnad?
Många tonåringar har märkt effekt redan efter några dagar. I studie visades signifikanta resultat redan efter två veckor. Resultaten är individuella, så minst en månad (en förpackning) bör man ändå räkna med.

Finns det några biverkningar sammankopplade med produkten?

Den viktigaste komponenten i Praventin är laktoferrin, ett naturligt förekommande protein som förekom-mer i bröstmjölk i mängder om 1 gram per dag. Detta protein har i stor utsträckning studerats utan några rapporter om mänskliga effekter vid normalt intag och toxikologiska studier har utförts.

#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag har har inte testat dessa men varit nära på att beställa dem. En recension skulle inte skada :)

#2 - - Marcus:

sv: Jahaja :P..där ser man..motion med hundarna..det kommer man långt på med :P

#3 - - Frida:

Sv: Hahaha, nä det kan jag tänka mig! Låter inte trevligt med rödspya! Smakade faktiskt bacardi körsbär på krogen, alltså en såndör liten cider med 4,7% eller är det 4,5% i den.. men den var rätt sur tycker jag ;D men den funkade.Neh, mangon smakade inte riktigt mango men jag gillade smaken ändå :D

#4 - - Eva:

Ja, jag känner några som köpt dem - men har inte hört än om något om resultatet. Så jag är lika nyfiken jag.

Nu ska jag läsa vidare på din blogg för det var jättelänge sedan jag var här :-)

Ha det så bra!

#5 - - Nathalie:

Vad kostar det o var kan man köpa dem?

#6 - - simone:

Mjo, gav inget reslutat på mig, möjligtvis irriterad hur och det blev värre - men det vet jag inte om det berodde på det eller något annat mystiskt :)

#7 - - jen:

låter intressant!

#8 - - Anna:

Jaaaaa,det undrar jag med! Är oxå sugen på att prova!

#9 - - rebecka:

sv; varsågod :D

#10 - - Nadja:

Verkar intressant!

Till top