SATC 2 imorgon :)

Här kan ni gå in och kika på veckans The Hills avsnitt :) nu får ni gå in och tacka Josefin för länken för de är verkligen inte min förtjänst. Sidorna jag brukar kolla på funkar fortfarande inte. Wierd..

Älsk har varit och hyrt lite film och köpte lite glass. Är på riktigt gottegris humör. Har ju inte ätit något godis nu sen i söndags hehe, duktig.
Imorgon ska vi gå på SATC 2. Jaaa jag och älsk hehe hör och häpna. Ska bli väldigt roligt att se den.

Men nu ska vi kika på film. Pussipuss


Kommentarer
Linnéa

Okej, nu kan jag fatta hur det känns när den där tjejen snodde din bild. En blogg har snott ett helt jävla inlägg från mig, åhh gud vad irriterade! Känns inte som om man kan göra något..Och jag vet inte varför jag skriver detta till dig.. Eh, okej.. sorry :P


2010-06-03 - 21:55:40 Website: http://astridlindgrenstjarnor.blogg.se/
Emma

såg avsnittet precis! jag tycker verkligen att Kristin är en riktigt bitch mot mikaela! Hon har ju knappast blivit vän med Brody för att reta upp kristin.


2010-06-03 - 23:01:55 Website: http://emmaswardrobe.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow