Shoes & Pants

Shopping / Permalink / 21
Är ni i närheten av Vingåker tycker jag ni ska besöka Vingåkers Factory Outlet :D heeelt klart.
Köpte ett par skor ifrån Scorett Outlet och ett par jeans ifrån Lee inne på Factory Outlet :)) tror många har lite svårt för skorna, men ska man ha gladiatorpjux kan man ju lika gärna gå all in haha. Tyckte de var supercoola.

#1 - - Tina:

Snygga skor och byxor. Vad gick dom på? :) Om man får fråga.

#2 - - K a j s a j i:

Jag tyckte dom var tuffa. Fast jag vet inte riktigt vad jag skulle ha dom till :S

#3 - - d e s s l i k e s.com - high heels gives you a better view.:

JAg tyckte skorna de var super snygga! :) Klart man ska gå all in!

#4 - - Blivande fru:

Håller med föregående, skitsnygga skor!

#5 - - Suzy puzy:

Sv: Men precis! Skälet till att folk skriver elaka kommentarer är för att dom inte mår bra. Varför ska du behöva må dåligt för det? Räcker väll att en människa inte mår bra. :)

#6 - - Tina:

Då har du fyndat! :) Härligt ju!

#7 - - Nevani:

tycker de var grymt fina, både skorna o byxorna men gillade skorna extra mycket! Är det dragkedja ibak? :)

#8 - - Malin:

Klart dom va coola! :) All in skareva, som sagt! Va gav du för't då? När jag va där sist hittade jag iiingenting, superdryg :D men det va flera år sen.

#9 - - Blue Velvet:

Skit snygga skor, men själv passar jag inte så bra i sånna =(

#10 - - Lotte:

Coola skor! Och jeansen är också fina!:)

#11 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Dom skorna va ju svinsnygga och jeansen med. =)

#12 - - Molly - MOLKAN.SE:

Älskar skorna! Har letat efter såna hur länge som helst.. men jag har så smala ben så att det där uppe blir alltid för stort. Men så snygga de var :)Svar: Ja, jag vet inte riktigt. Ett år blir det nog om jag pluggar stenhårt, annars tror jag att det blir 1,5 år tills jag får börja en fotoskola.Fy fasen :( Har hört att det är jobbigt med högt blodtryck.. uscha! Hoppas det blir bättre! Kan man göra något åt högt blodtryck? Ja, magen.. men det måste vara all emotionell stress alltså, jag känner av det med en gång när det blir för jobbigt.Ja, vad säger han? Det är klart att vi pratar om hur vi ska lösa det. Och han tröstar mig när jag är ledsen och så. Vi är i alla fall inte emot varandra utan vi hjälper varann så gott det går, så det är skönt, för det sista man vill i en sån här situation är ju att börja tjafsa. Även om han är en typisk kille och säger att "allt löser sig" så är han väldigt förstående eftersom han har varit i samma sits.Men jag är ju lite så också att jag håller god min så länge som det bara går även om allt är skit, och sen slår det till, då kommer allt på en och samma gång. Det är inte lätt att försöka vara stark när allt skit kommer på en och samma gång.

#13 - - Anonym:

Tror nog ingen kommer ha svårt för dina skor? Tycker inte jag ser annat än remmar hit och dit! :)

#14 - - Layla:

Åh, har velat haft såna där gladiator skor i evigheter! :DMen jag måste bara fråga...Är de bekväma eller är de så extremt obekväma som de verkar vara? xD

#15 - - Joysan:

Asläckra skor! hur kunde jag missa dem?! Jag var ju där igår. fick med mig ett par halvhöga flipflops hem som jag har letat efter lääänge. Hundra spänn, sicket fynd. Så jag är nöjd ändå. har ju inet så långt dit så jag kan ju åka dit snart igen :-). Jeansen var också skitsnygga! Var aldrig inne på outleten. Bara ittala och scorett. Och fyndtältet :-). Hoppas att du har haft en toppendag! Kram

#16 - - ElinArmour:

Guuu va snygga! :D

Både skorna & byxorna :)

#17 - - Anna:

Jag tycker skorna är oerhört coola, men jag kan inte ha såna själv. Har för korta ben för det ;) Och jeansen var skitsnygga, exakt en sån modell som jag skulle kunna tänka mig att ha, då jag inte är nått större fan av alla de som är tajta ända ner till fötterna :p

#18 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Aaaah fy faaan vad snygga, skorna alltså, jag dööör!:D LOVE LOVE!

#19 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag tycker såna är skitcoola! Man kan ju både "förfina" dem genom någon söt klänning eller göra de ännu "tuffare" och köra på några slitna jeans-skjorts till :)

#20 - - Linnéa:

Båda var jättesnygga! Vad kostade dem? ; hah ;)

#21 - - Linda - ndaiL:

Grymt snygga skor!!!

Till top