Städdag..

Vardag / Permalink / 10
Här hemma ska det städas som aldrig förr. Tyvärr ensam, men vad gör man?? Sovrummet är bara ett enda stort kaos haha. Lådor och kläder överallt som måste organiseras och ställas in i garderoben. Tvätt måste läggas på sin plats och dammas och våttorkas måste de också göras :) lika bra att sätta igång.
Först måste jag dock spana igenom AMS hemsida och de andra jobbsajterna jag är medlem hos och dricka upp latten. Sökte jobb på Åhlens City igår som en Lancome säljare. Ni vet där har de ju olika "bås" där man står och säljer en produkt. Visst jag har ingen utbildning, men har man intresset och vet vad man pratar om tycker inte jag att det borde vara några problem!! :)) håller mina små tummar. Fan man kanske skulle gå en makeuputbildning. Men de är den där förbannade klumpsumman som jag inte har och lån känns inte jättekul att ta heller. Ska alltid vara nåt som sätter käppar i hjulen för en.

Suuuperfint sommarväder ute men de är hela 3 timmar kvar tills solen kommer till ballen och de är ju inge skoj att gå ut och lägga sig på gården där alla står och glor i fönstrena på en. Obekvämt är bara förnamnet. Ska ju bli fint i helgen också så då ska jag bannemej dra med mig älsk till stranden :)) eller om han dumpar av mig där och jag ligger själv, han pratade om att fiska så :P

Jajja, nu måste jag kolla jobb. Hoppas ni också har det soligt och varmt hos er. Pussen

#1 - - Tina:

Här har vi det iaf soligt och varmt. Och ännu varmare blev jag efter ha städat hela lägenheten som du ska göra. Sen att man har en mage som växer gör ju att man blir ännu lättare varm haha. :) Ha en fin dag!

#2 - - Anna:

Här är det soligt och varmt, men jag har inte tid att gå ut :( Måste packa allt jag ska ha med mig, för i morgon åker jag äntligen hem till min lilla hemÖ igen ;)

#3 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Härligt att jag inte är den enda som ska städa idag :) Här ska lägenheten få sig en riktig uppfräschning :P

#4 - - Linnéa:

sv: Joo det var nog så ;) Har man ingen ork att hitta på egna inlägg borde man kanske fundera på att ta en paus. Inte sno inägg/bilder från andra. Tyvärr är det väl många som håller på att "ta" inlägg från varandra hela tiden. :/

#5 - - Linn:

Sv: Ellerhur! Farligt goda :} Köpte vattenmelon idag bara för ditt inlägg, ahah ;D

#6 - - Camilla:

Jag undrar hur du gör dina ränder på bilderna ??

#7 - - Junitjej:

Fina bilder!

Ha en trevlig helg!

#8 - - Sandra:

Här är det vaaarm!!! ;0)



Håller tummarna för dig, och hoppas du får nån tur i ditt jobbsökande.

....oh du!....Lycka till med städningen då!! ;0)

#9 - - ceeline@:

jättefina bilder :)

#10 - - Molly - MOLKAN.SE:

Jag ramlade igår när vi skulle gå ner på krogen. Backen var farlig!

Till top