Sullgucku..

:P betyder att man är typ slafsig haha.
Vi köpte lite ny mat till dom och ni vet säkert alla hur roligt hundar tycker det är och byta foder :P inte så skoj. Kräsna jyckar haha. Whisky, som INTE är petig med mat, var inte heller så sugen på att äta idag.
Tänkte berätta om våra promenader haha. Tänk er en vovve drar åt höger, en till vänster, en stannar och skakar sig framför dina fötter, en vill kissa, en vill fortsätta gå. Våra älsklingar är sååå förbannat osynkade så de finns inte hahaha. Har ju försökt också att gå med dom i ett sånt där koppel som är som en rem som man fäster fast två hundar i och bara har ett koppel. Funker iiiicke. Zamme bara flyger när Whisky drar iväg i sin lunk haha. Ojojoj highlife varje gång vi ska gå ut.

Idag skiner solen, men de ser ut som att molnen är påväg in. Pleeease låt min balkong få smaka av lite sol och även jag också hehe.
Men nu ska jag dricka latte och pyssla med en design. Pussen


Kommentarer
Mirka

haha, klart de har olika viljor de små vovvsingarna:) Har aldrig sett sånt koppel, det låter ju inte som nån dum idé egentligen men det passar väl inte dina två starka personligheter helt enkelt. Du får dela dig i två delar! :)Ang det med penseln så jag kan säga att det helt klart är lättare med den än den där korta stumpen som sitter i flaskan. Prova!


2010-06-15 - 12:35:43 Website: http://mirkajohanna.blogg.se/
Lotte

Vad söt! Inte måste det alltid vara så ordentligt! :)


2010-06-15 - 14:32:27 Website: http://chajanol.blogg.se/
Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

Så gör ju min katt med haha. Sådär kul och trampa i på morgonkvisten.


2010-06-15 - 15:24:04 Website: http://ladyjenny.blogg.se/
R O R A . S E

Åhå, det där känner jag igen!


2010-06-17 - 19:20:23 Website: http://rora.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow