Tävla hos Ina

Jag är sjääälvklart med och tävlar om en foundation från I.D Bare Minerals hos Ina :D har länge velat prova dem men de kostar ju endel. Håller mina tummar :)


Kommentarer
Amanda

Sv; Jaa, det blir nog den :) Fast den fanns bara i onesize, så drygt om den inte skulle passa :/



Duuu! Måste fråga dig, för jag fattar inte hur man gör ;P Du har ju egen domän, jag skaffade det nyligen också, men när man skriver in min bloggadress med "blogg.se" nu så står det fortfarande kvar hela adressen i adressfältet.. Jag vill ju att det ska ändras till min nya adress.. Men det blir bara så när man skriver in "ohstlin.se".. Plus att min icon där uppe försvinner.. Haha, Saaara, hur gör man? Vet du? :) <3


2010-06-24 - 14:56:04 Website: http://ohstlin.se
Eva

Åh, då håller jag tummarna för dig att du vinner! :-)

Själv har jag inte plats för mer smink här. Bor ju tillfälligt inneboende hos min mamma i väntan på att jag ska hitta en ny lägenhet.



Sv: Ja, visst är det skumt det här med rivmärkena. Jag trodde ju jag var ensam om det först, men sedan hittade jag en massa andra blogginlägg om andra som råkat ut för samma sak. Kan bara hoppas att vi snart hittar en lösning så det kan bli ett stopp på eländet.

/Eva



PS: Gillar din bloggdesign, jättefin!


2010-06-24 - 15:17:22 Website: http://detspokar.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :D



Follow