Tävla hos Ina

/ Permalink / 2
Jag är sjääälvklart med och tävlar om en foundation från I.D Bare Minerals hos Ina :D har länge velat prova dem men de kostar ju endel. Håller mina tummar :)

#1 - - Amanda:

Sv; Jaa, det blir nog den :) Fast den fanns bara i onesize, så drygt om den inte skulle passa :/Duuu! Måste fråga dig, för jag fattar inte hur man gör ;P Du har ju egen domän, jag skaffade det nyligen också, men när man skriver in min bloggadress med "blogg.se" nu så står det fortfarande kvar hela adressen i adressfältet.. Jag vill ju att det ska ändras till min nya adress.. Men det blir bara så när man skriver in "ohstlin.se".. Plus att min icon där uppe försvinner.. Haha, Saaara, hur gör man? Vet du? :) <3

#2 - - Eva:

Åh, då håller jag tummarna för dig att du vinner! :-)

Själv har jag inte plats för mer smink här. Bor ju tillfälligt inneboende hos min mamma i väntan på att jag ska hitta en ny lägenhet.Sv: Ja, visst är det skumt det här med rivmärkena. Jag trodde ju jag var ensam om det först, men sedan hittade jag en massa andra blogginlägg om andra som råkat ut för samma sak. Kan bara hoppas att vi snart hittar en lösning så det kan bli ett stopp på eländet.

/EvaPS: Gillar din bloggdesign, jättefin!

Till top