Tutorial: Brownie Sminkning..

Varför blir det alltid mongobilder på de små bilderna i youtube?? :P

 
Kommentarer
L I L I J A

Haha, det undrar jag med!

De kunde haft lite fler stillbilder att välja mellan faktiskt!


2010-06-11 - 13:17:50 Website: http://lilija.com
B R O W N S U G A R

Jätte fint :)


2010-06-11 - 13:52:29 Website: http://brownsugar.blogg.se/
Mirka

Himla tjusig du blev :) Men du, vet du vad jag gör när jag lägger eyeliner, jag har en riktigt bra pensel och använder faktiskt vanlig eyeliner som du har men duttar penseln på den andra och tar färg därifrån. Har använt cake-varianten men jag har kommit fram till att det inte var min melodi riktigt.


2010-06-11 - 14:07:36 Website: http://mirkajohanna.blogg.se/
Sandra

Varför gör du 2 videobloggar om din make '& börjar med egentligen har jag inte tid med det här! Låter juh trevligt...

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Gud vad roligt att se hur du sminkar, nu är inspirationen på topp :) Vad är det för nagellack du hade förresten, färgen såg riktigt fin ut :)


2010-06-11 - 14:18:19 Website: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Frida

Vilken intressant visning! :) Alltid kul.


2010-06-11 - 14:31:45 Website: http://fridalautin.blogg.se/
Sofie

Vad du är snäll!!!:) Blev riktigt bra! Blir nog att sminka så ikv då vi får gäster :) Tack för insperation! Å ditt hår var jätte fint :) Ha en trevlig helg!Kram

Kristina

MEEEN!! Varför ska man skriva sådär egentligen? Hur många av alla bloggare engagerar sig till att göra en sminkning som någon bett om OCH göra den i en tutorial? Det vill jag gärna veta.. Andra måste få samma förfrågning ca 10 ggr innan de gör den, och svarar sällan på kommentarer. Gaaah! Jag gillar din blogg för att du är trevlig, snäll engagerad och skriver om intressanta saker. Och det är det som är viktigt, kom ihåg det. Hoppas att den kommentaren inte var menad att vara så surmulen som den låter, för då behöver man inte ens kommentera tycker jag. Varför dra ner andra?jag tycker att håret var jättefint lite vågigt sådär, ser ut som självfall =). Jag funderar på vad som verkligen skulle framträda bruna ögon, ganska svårt att hitta något man gillar. Lila brukar ju fungera bra, vad tror du?Sv:

Haha ja, jag ska skaffa mig alla säsongerna jag med... :D måste ju ha dem.. men när jag kollade på "the hills after show" efter de första avsnitten så frågade de kristen om LC skulle komma tillbaka till serien i ngt program men hon visste inte det. Men tänk om LC skulle komma tillbaka och alla hennes tidigare vänner är vän med Kristin? De kan verkligen bli drama :DHoppas ni får det mysigt hos svärmor!


2010-06-11 - 15:57:43 Website: http://charade.blogg.se/
Tommy

Sandra, kommentaren här ovan!Om du nu tycker det är onödigt, titta för fasiken inte. Har du inget bättre än att komma med trista och onödiga kommentarer, så tycker jag du kan se dig i röven igen tills du har något vettigt att säga.Sara, rock on girl. Tänk inte på de onödiga tradiga kommentarerna från folk som bara är avundsjuka på hur jävla snygg du är!


2010-06-11 - 16:41:02 Website: http://tommytott.blogg.se/
Emilie

Jag tycker ivilket fall som helst att det är kul att se andra sminka sig ^^Jag är rätt sugen på att inhandla en av de där paletterna till mig själv. Trist att kommentaren ovan bara är sådär dumdryg. Jag hoppas att du kommer göra fler videos för det är rätt najs att se hur andra gör :)


2010-06-11 - 16:56:18 Website: http://vintertroll.blogg.se/
W e b - L i n n . n o

Så utrolig fint det ble. Åh ille lyst å kjøpe sånne paletter selv, selv om jeg aldri bruker sånt, kun maskara. :P

Man kan alltid ta seg tid til å blogge. :P Går så fort. :D


2010-06-11 - 19:49:16 Website: http://web-linn.no/blogg
Nina

Suck att alltid folk ska vara så negativa.

Tycker din tutorial och sminkning var skitsnygg!

Den ska jag definitivt prova nångång.Hoppas du får en bra bloggfri helg.


2010-06-11 - 20:02:09 Website: http://thepioneer.blogg.se/
Molly - MOLKAN.SE

Hahaha, kommentaren ovanför? Haha! Så jävla trög.


2010-06-11 - 21:11:28 Website: http://molkan.se
Molly - MOLKAN.SE

Förresten.. jävligt snyggt nagellack :)Jättebra videos Sara, jag blir alltid glad när jag ser dig och det är så roligt att höra dig prata, jag blir alltid på bra humör :)Jag gillar dina sminkningar, de passar alla liksom :) Och så går det så snabbt för dig, det skulle bli 3-4 videos för mig :P


2010-06-11 - 21:34:52 Website: http://molkan.se
K A R O L I N A

Jag ser att du har ett halsband på dig, gissar på att det står Sara eller Candis. Men fint var det iaf, vart har du köpt det? (A) :D


2010-06-12 - 10:08:09 Website: http://arvidssonk.blogg.se/
Linnéa

Skitsnyggt! :D Vart har du köpt dina borstar?? :)


2010-06-12 - 13:28:19 Website: http://storyofaheart.blogg.se/
Lundin

Du sminkar rätt bra och på så kort tid! Ett litet tips för att få bort de få klumpar på ögonfransarna så kan man kamma med en vanlig liten hår-kam ;) De där guld-brons färgerna passar dig väldigt bra. Skit i de negativa kommentarerna! Det finns så många andra som kommenterar, kanske inte kommenterar men som tittar och tycker om dina inlägg. Kram.


2010-06-12 - 16:27:17 Website: http://kollektion.blogg.se/
Junitjej

Kanonfin sminkning!


2010-06-13 - 19:42:50 Website: http://junitjejen.se
Luci

sv: i Sberige skulle det nog bli ett socfall utav det men där verkar de inte bry sig ;/snygg sminkning! bry dig inte om alla dumma kommentarer. du har så många fina inlägg att kommentera :)


2010-06-16 - 21:59:06 Website: http://luci.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow