Vem bryr sig vad någon annan tjänar???

Vardag / Permalink / 8
Godmorgon allihopa :) idag är det lugnt här hemma hos oss, vovvarna ligger och sover i sina korgar och jag sitter och blippar runt på dumburken. Vad ska man hitte på? Dåligt väder, småkallt. Som gjort för en filmdag, men hur kul är det att kolla själv egentligen?
Beställde faktiskt Scrubs säsong 8 igår också :D
Väntar nu på att älsk ska komma hem. De sköt tydligen två grisar(vildsvin) igår. Kommer bli goooott på midsommar.

En sak jag funderar över som skitbladet titt som tätt skriver om är "Såhär mycket tjänar din granne", "dessa tjänar mest i din kommun".. VEM BRYR SIG? Det skapar bara ännumer avundsjuka och pajkastning gentemot varandra. Hur kan man vara intresserad av vad andra tjänar? Jag tror inte det finns nååågon, de är få isånnafall, som unnar någon annan mycket pengar. Det finns inte många som faktiskt är glada för att någon annan lyckas och får klirr i kassan. Eller har jag fel??? Jag säger inte att alla är och beter sig såhär, men väääldigt många. Majoriteten beter sig illa!
Vad tycker du? Är du själv intresserad av vad din granne tjänar??

Nej nu ska jag leta fram någon film för bloggvärlden är lika tom idag som igår :P

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Håller med dig, vad är det för intressant att veta vad grannen eller någon annan i kommunen tjänar?Jag hade inte velat att min granne skulle få veta vad jag tjänar i månaden. Det tycker jag att man kan hålla för sig själv.

#2 - - anna:

ne det har jag inte, ska titta in :)

har du testat den ?

#3 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Jag är verkligen inte intresserad av vad grannen tjänar och tycker bara det är sjukt när de skriver det. Det är verkligen det som orsakar mycket av avundsjukan i vårt samhälle. Och folk är ju "osmarta" och köper det för det blir ofta en nyfikenhet.

#4 - - Tommy:

Jag håller självklart med dig.

Var glad åt att andra tjänar pengar ,har dom massor med pengar och är lyckliga över det, fine! Jag är nöjd så länge jag har så jag klarar mig och att jag få ha min älskade sambo, våra djur och att vi njuter av livet.

#5 - - Linnéa:

Haha, lycka kommer verkligen inte genom alla dessa pengar. Jag är så sjukt trött på pengar. Visst jag älskar att shoppa och resa men alltså om jag inte jobbar med ett jobb som gör mig lycklig eller lever med en person som gör mig lycklig och har en familj som är lycklig vad är då dessa pengar värda? Hatar att tänka på pengar!!!!!

#6 - - em:

Hihi hur gör du så det blir "ränder" i dina bilder? Det gör du väl i photoshop? (: Jag har sökt på google femtioelva gånger om och hittar inte ett dugg! haha.. ^^

#7 - - K a j s a j i:

Jag bryr mej inte alls om vad andra tjänar! Så länge jag är nöjd så spelar det andra ingen roll :)

#8 - - Evelina:

Skiter också i vad min granne eller andra personer överhuvudtaget tjänar :P

Till top