Going on a trip to Alingsås..

Vardag / Permalink / 6
Någon Alingsåsare här som kan förklara lite snabbt vart arbetsförmedlingen i Alingsås ligger om man stiger av vid stationen?? :) åka tåg lär de nog bli på torsdag iaf. Spännande hehe! Är helt virrig när de kommer till stan dock. Har bara åkt igenom och varit på donken, aldrig stannat och besökt någonting där. De blir nog bra tillslut :)

Hade tänkt gå ut och lägga mig, men ärligt talat så skulle jag inte palla med ens 10 min för det är så varmt ute och att ligga på gräs, utan någonstans att svalka sig är ju nästan självmord en dag som denna hehe.
Men nu ska jag lägga in en design till en tjej och fixa lite i mitt CV. Pussen

#1 - - Camilla:

Hoppa av och gå mot storken (köpcentrumet), fortsätt att gå gågatan fram tills du ser en liten spelhörna, runda och gå förbi djuraffär så är det inte alls långt därifrån. Alltså till mitten av centrum och följ gågatan :)

#2 - - Emelie Rommedahl:

Åh du skulel frågat mig med en gång :P haha. såg inte förens nu! men antar att du hittade dit tillslut?

#3 - - Emelie Rommedahl:

Nej på torsdag skall du dit?

#4 - - Emelie Rommedahl:

Okej, här kommer beskrivningen :)När du kommit av på stationen så promenerar du förbi pressbyrån och går över övergångsstället. Promenerar förbi hotellet och biblioteket och sen går du rakt in i stan, går förbi torget.När du kommit upp till Gallerix så svänger du höger och går in i stan. Går hela gatan ner, förbi storken huset. Du promenerar tills du ser Systemet. Sen finns det mittemot systemet en ingång till en liten gård, precis bredvid Lennarts bageri. Där går du in och efter bara några meter så ser du arbetsförmedlingen :) Lite avskilt ligger det, på en liten gård.Hängde du med? Skriv upp på en lapp och ha med för säkerhets skull ;)

#5 - - Emelie Rommedahl:

Ja okej :) du hittar lätt som en plätt om du följer det jag skrev, haha. passa på att ta en fika på Sallys också när ni ändå är här ;) hur mysigt som helst att fika här! cafe staden, haha.

#6 - - Emelie Rommedahl:

Ehm, sms biljett.. jag kan inte de nya biljett systemen, men de är ju samma pendel som alltid :P jag använder ett kort som jag laddar på med pengar! men jag har för mig att jag läst det. annars fråga på pressbyrån innan du åker :)

Till top