Videoinlägg..

Videoinlägg / Permalink / 10
Lite diss till ams, en skrikande Zamme och lite annat :P
Och om Zamme hade ont?? Jag är inte säker, klämde, kände och drog lite och något med bakbenen är mysko. Han gnällde inte eller så men han vill inte riktigt stödja på det ena riktigt :S och inte busa speciellt mycket heller. Antingen är han bara larvig eller så är det något annat. Bara att vänta och se helt enkelt.

Fick en fråga från Sofie också:
Kan du inte göra ett till videoinlägg fast när du sminkar dig med den neutrala paletten. Du sminkar dig så snygg och skulle vilja ha lite inspiration :) Kram

Svar: Vad skulle du vilja se då för färger?? :) några speciella?

#1 - - Nevani:

du är så söt sara! :) O tacktacktack för designen, supernöjd :D Kraaam!

#2 - - Maria:

hmm sådär skrikig kan min chivvis vara då han behöver spy stackarn, då slickar han sig om munnen sådär. kanske kan vara något liknande?

#3 - - Maria:

haha jo, det hade underlättat en heeel del :)

#4 - - supermom:

Det är nog ganska så hemligt än det med sushin, jag vet bara för att min ex och hans kompis var där och kollade på lokalen.



Vi får vara lite elaka och hoppas på att de inte får sålt den... :) eller så kanske de fortsätter att göra sushi inne på kinarestaurangen eftersom det är samma ägare!

#5 - - Tina:

Haha skratta när jag kolla på din videoblogg vad härlig du verkar vara. ;P Och sen måste jag kommentera din sminkning i tidigare inlägget. Det var riktigt snyggt och naturligt! Skönt om man inte vill ha för mycket. :)

#6 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Tror att killen med brödkniven va från irland med. Helt sjukt! Jag skulle dit alla dagar har jag tänkt. Fesivalen pågår tills lördag natt men jag vaknade upp med värk idag så jag får snällt hålla mig hemma.Kan inte dricka på mina värktabletter och så blir jag helt snurrig av dom. Segt men jag måste lyssna på kroppen!



Haha vilken kommentar hon sa från ams. Kanske ska kolla listan först innan man yttrar sig.

#7 - - Fia ♥:

Åhh, jag känner igen mig så mycket i det med att du vill ha nån med dig som peppar. Jag är likadan, och det känns som andra inte riktigt förstår att man bara vill ha dem med sig som stöd, även om de skulle stå kvar utanför, utan som bollplank...

#8 - - Emelie Rommedahl:

om du inte vill gå själv i nordstan kanske jag kan följa med dig! jag skall nämligen själv på en intervju imorgon 10.00 vid domkyrkan, först en gruppintervju och sen enskild men det tar nog max två timmar kanske. bara en tanke när jag ändå är här och om du inte vill gå själv =) Puss

#9 - - Sofie:

Spelar inge roll vilka färger igentligen. Blev sjukt inspererad i ditt videoinlägg som du hade förra gången. Men har inte den paletten, och har ju köpt paletten med dom bruna och vill ha lite insperation :) kram

#10 - - Carro:

Haha vad skön du är:)

Till top