#1 - - Frida:

Du är ju så himla duktig på att sminka dig! =)

#2 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Oh ja, otroligt skönt! :) Nu har hon börjat lyssna mer också. :D

Såg du förresten omröstningen på aftonbladet om kamphundsförbudet? Helt sjuk många som vill ha det i Sverige ockås. :O

#3 - - Frida:

Videoblogg<3 Wiiiih! Alltid underhållande på något sätt. Tråkigt bara att du inte ännu fått något jobb, inte för att det är till någon tröst.. men du är iaf inte den enda.



Du jag har tänkt på en sak ett tag nu. Har liksom inte vågat fråga och har inte heller varit säker på om jag ska fråga.. men nu tror jag att jag faktiskt gör det. Jag behöver din hjälp, eller jag tror jag behöver lite råd från dig. Mitt liv är lite upp och ner och jag tror du har lite mer erfarenheter.. så frågan är, har du msn? isf skulle jag kunna få den? :)

#4 - - Tess [ S t y l i s h - B . s e ]:

Hallå tjejen.

Jag har en liten fråga.

Vad skulle du ta för att göra en likadan design som jag har på min hemsida nu fast till blogg.se?



kram.

#5 - - Frida:

Tusen tack söta du <3

#6 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Haha, :D:D Me so happy.



Ja, precis. Jag fattar inte alls vad dom tror att dom kommer lösa med det förbudet. Min gissning är att de flesta "problemhundar" ändå är blandraser. Hur ska dom lösa det liksom? Hoppas att dom inser att det är ett ganska dumt förbud.

#7 - - Tess [ S t y l i s h - B . s e ]:

Ok, men då vet jag =) Jag funderar på att börja blogga på min blogg.se blogg också. Uppdatera båda sidorna med samma inlägg. Mer för att marknadsföra originalet Stylish-B.se



kram.

#8 - - Joysan:

Jättefin sminkning och fin är du i håret också:-). Hihi, du & jag har samma "känslor" för handelsyrket. Jag funderadei förra veckan på om man kan vara kär i sitt jobb och jag kom fram till att ja, det kan man, haha. Man blir lycklig av det, och man känner sig trygg när man är där. Alla kunder (nåja, de flesta ivf :-P) är underbara och precis det där du pratar om, att få hjälpa människor och göra dem glada, det är verkligen livet :-). Jag ska hålla alla mina tummar & tår för att du får jobb snart! Alla CV:n som du delat ut kommer ge något, det är jag helt säker på! :-). kram/Joysan

#9 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Ja, något sånt vore bra. Att man får gå någon utbildning och får en slags "licens" för raser som kräver lite mer. Här i ghettot går varannan ungdom omkring med en "pitbull" som med största sannolikhet är en blandras som de har köpt för 500kr av grannen. Det är inte heller många som ser skillnadn på en bullterrier (Hella) och en pitbull. Det är ju inte hundarnas fel att vissa männsikor inte han hantera dem, och då borde inte hundarna förbjudas.

#10 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Ja arbetsförmedlingen är ju verkligen inget att hurra över! Min pojkvän har varit där sen vi tog studenten förra året nu har han tack o lov fått jobb över sommaren, och jag håller verkligen tummarna att det fortsätter eller blir något annat till höst så han slipper tillbaka till arbetsförmedlingen.

Men för honom vände det plötsligt och han hade 3 jobb att välja mellan, håller tummarna att det blir så för dig också! :)

#11 - - Melany - City glam & shabby chic:

Usch vad jobbigt det där, att söka och söka jobb och all väntan. Det är så himla svårt dessa tider med att få arbete, det tar ett tag. Men, jag vet att man inte vill höra detta men, det kommer! Snart så lossnar det! :D



Så söt i slutet, vi har Spirello hemma och så super big smile hihi!

#12 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag håller tummen för att det kommer något roligt samtal om jobb snart!

Till top