- Wednesday -

Vardag / Permalink / 6
Duktiga Sara har städat Saaben idag :) så nu ser den lite fräshare ut än innan med hundhår överallt. Sista gången hundarna får sitta lösa i bilen. Det var ju därför de var så perfekt med våran Escort kombi som vi hade med burar där bak där vovvarna kunde sitta. Men naturligtvis fick vi inte ha den ifred heller och de förstörde startmotorn :(( en kombi hade ju varit det ultimata nu faktiskt. Men de kommer sen det med förhoppningsvis. När jag fått jobb.

Pappa river huset :P de ska riva ner en vägg här hemma och göra som ett matrum eller någe. Blir nog bra när det är klart, men nu är det bara kaos. Och han kunde verkligen inte vänta tills jag flyttade heller. Mongo..

Längtar så förbaaaannat till en ny lägenhet. En egen garderob. Ordning och inte ett kaos med ett liv i sopsäckar och resväskor. JÄVLAR I HAVEN vad underbart. Man får svära när man är glad :}
Och imorgon kommer min älskade som har lekt terrorist idag i form av sms haha. Men nu ska jag sätta mig och pyssla på en design till en tjej. Korallfärgat :)

#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Förstår vad du menar med att leva i säckar och en ständig röra :) Lyckligtvis var jag och tittade på lägenhet igår och fick den 2 timmar senare så nästa vecka flyttar jag förhoppningsvis :) SÅ underbart, dock känns det som om tiden går sååå långsamt just nu..

#2 - - Fröken Viktig:

Fin bild :)

#3 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Den bilden va riktigt fin Sara! Vad heter den stilen? Den va riktigt fin!



by the way, jag jobbade ju på cafe ett tag o fick lära mig göra latte o allt det va rätt kul! synd bara att man inte drack det själv... latten såg god ut i allafall... hann aldrig smaka den bara :(



Hur går det med jobb sökandet? Har du hittat något intressant?

#4 - - Pia:

Åh..hoppas det ordnar sig för er snaart!



Att du lyckas få alla bilder att se så romantiska ut! Som din blogg...kan du inte smitta av dig lite:)

#5 - - anna:

så mysig bild!

#6 - - fanny:

väldigt fin bild! :)

Till top