Bokrecension: Död Zon

Utmaningar & Listor / Permalink / 8
Den var helt okej. Är ett Stephen King fan och tyckte kanske inte det var en av hans bästa böcker, men ändå en bok som fängslade mig och som även fick mig att tänka efter. Helt klart läsvärd!

Engelsk Titel:
The Dead Zone

Författare: Stephen King

Bokbeskrivning:
Johnny Smith är nyutexaminerad lärare med hela livet framför sig. En kväll, på väg hem från sin flickvän, frontalkrockar hans taxi med en bil och Johnny blir allvarligt skadad. Han ligger i koma i nästan fem år och vaknar upp med en hjärnskada. Ett litet område av hjärnan har slagits ut - Johnny tänker på det som den döda zonen. Samtidigt har Johnny fått förmågan att se glimtar ur människors liv; ögonblick både i det förflutna och i framtiden.


När Johnny en dag möter en politiker på valturné ställs allting på sin spets. Johnny ser att politikern en dag kommer att bli USA:s president. Och han ser också de fruktansvärda följder detta kommer att få…


Betyg:
/ 5

#1 - - jenny:

jag tänker inte ta bort något från min blogg som jag har gjort själv

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja kanske det, mindre mun och mer svåråtkomligt kanske.

#3 - - Designa Din Blogg:

hej!

Jag måste väl ta blogg esse lite i försvar där, för att tycka att de inte gör något åt folk som stjäl bilder av andra bloggare, det är faktiskt så att det inte är deras uppgift eller skyldighet.

Vill man inte att folk ska kunna sno bilder av en, då måste man helt enkelt sätta en vattenstämpel på dem.



Om du tycker att blogg esse ska ta bort möjligheten att kopiera bilder eller leka bildpoliser, då är det samma sak som att säga att google skulle sitta och jaga alla som snor bilder från google, som inte ens tillhör google.



Om du hittar nån som snor en bild av dig, gör som nevnarien gjorde, skicka en faktura.

#4 - - Designa Din Blogg:

Nä, mobbing och hot är inte ok, men fortfarande inte Blogg Esses uppgift eller skyldighet att utreda. Om det är hot, så är det ett polisiärt ärende egentligen.



Jag kan garantera att du inte kommer få någon respons av wordpress heller när det gäller bildtjuvar, för det är inte något som de har som uppgift att stävja.

#5 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag tror dessvärre inte att den kommer så långt i ESC.. men man kan ju hoppas. Det behöver lite annan typ av musik därnere men Sverige fattar ju inte det... :( Men Anna är sjukt duktig och vilken röst!!

#6 - - maria:

så fin header!:)

#7 - - maria:

sv; varsågod:)



allt bra då?:)

#8 - - Josefin:

Mycket vi verkar ha gemensamt haha. Är också ett Stephen King fan.. ;) Synd bara att filmerna blir B-filmer varje gång. Förutom Misery. Jag klarade nästan inte av att se den haha.

Till top