Cato Aspmo - Free Running

Älsk har tränat judo med den här killen i Storfors när vi bodde i Filipstad :D coooolt. Han är verkligen grym. Kände ju inte alls igen honom, var ju några år sen sist.
Ni kan även se honom här.


Kommentarer
Sanna

En liten rättelse han är från philly :)Han är sjuktduktig ;)

Och gegantisk!


2010-03-31 - 12:35:39 Website: http://sannis1987.blogg.se/
Henrik

Till Sanna: Va inte så jävla snabb på att fälla kommentarer. Läs först vad det står. Men läsa skriva och stava verkar inte vara din starka sida!

Alexa

sv. Ja den tog slut på några minuter här också, men jag var först in i affären så lyckades få en haha :PGjorde en bröstförstoring för någon månad sedan bara, gjorde sjukt ont efteråt men absolut värt det för att känna sig lite mer kvinnlig hehe :P


2010-03-31 - 13:00:54 Website: http://alexas.blogg.se/
Alexa

sv. Ja gör det, det finns rätt många där :) Dom är ganska stora i storleken tycker jag för dom sitter ganska löst och luftigt :)Det är ingen fara :) Jag har gelehallon som är en slags silikon, men dom kan inte läcka eftersom gelen är en "fast massa" :)


2010-03-31 - 13:07:36 Website: http://alexas.blogg.se/
Lily [ L i n d a . B l o m ]

SVAR: Ja han är från Storfors, men delar i klippet är inspelade i Filipstad om jag inte minns fel : ) Hehe. De är en vän till sambon : )


2010-03-31 - 13:17:42 Website: http://lindablom.se
Alexa

sv. Ja i början var det väldigt hårt men nu har dom börjat bli mjuka! Men det tar ju flera månader innan man ser reslutatet som det kommer se ut i längden om du förstår vad jag menar. Jag var rädd att det skulle bli hårt och onaturligt men dom känns bra :)


2010-03-31 - 13:18:55 Website: http://alexas.blogg.se/
Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Ja att en svensk är så duktig och lyckas bra är ju stort bara det, ännu häftigare är det när han är Värmlänning - OCH inte nog med det någon som är från vår lilla sketna by, haha.Jag känner dock främst hans syster.. Men för min sambo som är uppvuxen med dom känns det nog riktigt sjukt : )


2010-03-31 - 13:23:54 Website: http://lindablom.se
TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Parkour är skitcoolt!


2010-03-31 - 14:05:17 Website: http://tescho.se/blogg
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow