#1 - - Sanna:

En liten rättelse han är från philly :)Han är sjuktduktig ;)

Och gegantisk!

#2 - - Henrik:

Till Sanna: Va inte så jävla snabb på att fälla kommentarer. Läs först vad det står. Men läsa skriva och stava verkar inte vara din starka sida!

#3 - - Alexa:

sv. Ja den tog slut på några minuter här också, men jag var först in i affären så lyckades få en haha :PGjorde en bröstförstoring för någon månad sedan bara, gjorde sjukt ont efteråt men absolut värt det för att känna sig lite mer kvinnlig hehe :P

#4 - - Alexa:

sv. Ja gör det, det finns rätt många där :) Dom är ganska stora i storleken tycker jag för dom sitter ganska löst och luftigt :)Det är ingen fara :) Jag har gelehallon som är en slags silikon, men dom kan inte läcka eftersom gelen är en "fast massa" :)

#5 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

SVAR: Ja han är från Storfors, men delar i klippet är inspelade i Filipstad om jag inte minns fel : ) Hehe. De är en vän till sambon : )

#6 - - Alexa:

sv. Ja i början var det väldigt hårt men nu har dom börjat bli mjuka! Men det tar ju flera månader innan man ser reslutatet som det kommer se ut i längden om du förstår vad jag menar. Jag var rädd att det skulle bli hårt och onaturligt men dom känns bra :)

#7 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: Ja att en svensk är så duktig och lyckas bra är ju stort bara det, ännu häftigare är det när han är Värmlänning - OCH inte nog med det någon som är från vår lilla sketna by, haha.Jag känner dock främst hans syster.. Men för min sambo som är uppvuxen med dom känns det nog riktigt sjukt : )

#8 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Parkour är skitcoolt!

Till top