#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Tack så mycket :D Jo, det började bli dags med lite vårigt.



Ja, det är så kul när man har ordentliga grejer att arbeta med :D

#2 - - K a j s a j i . c o m:

Jag hade gillat dom mer om överdelen var enfärgad och blommorna bara på kjoldelen, men ändå söta :)

#3 - - Catrin:

Super söta! Fick hem nya Haléns katalogen idag och blev helt lyrisk över alla söta klänningar och tunikor som fanns - det kommer att ruinera mig ;)



#4 - - Anna:

Den svarta var riktigt söt :D

#5 - - Johanna The Dreamer:

Den svarta var jätte fin!

#6 - - Linn:

Sv: Ellerhur? Hur ska man då veta om dom verkligen skickat? ;'D och så mycket som dom säljer borde ju var o varannat komma bort lixom. Det var 600kr i sjön.. har ingen användning för gejerna om de kommer fram i höst lixom. haha!

#7 - - K a j s a j i . c o m:

Sv; Jag tror att det är mer accepterat i dagsläget bland ungdomar och så. Jobbigt bara med föräldrar och svärisar och sånt där. Men som du säjer, det är ju ens eget val.



Jag har inte heller tänkt göra silikon utan i så fall geléhallon och efter jag har fått barn. Men det är liksom bara så irriterande att folk ska vara så jäkla fördomsfulla.

#8 - - Linn:

Sv: Finns lixom INGET dom kan göra säger dom. Tull tror jag inte att det är från england men. Så otroligt dåligt?? har bara ett ordernummer lixom. Som dom säger att dom skickat! Jag menar, tänk om jag beställt för 5000? eller så. Man ska nog verkligen inte betala med kort innan man sett varan.

#9 - - Linn:

SV; Trodde inte det om asos då jag beställt förut ;p menmen, så äre ;// som skulle undersöka saken. Hur fan det nu ska gå till då jag mailade 5minuter innan så kunde dom inte göra något ;s

#10 - - Anonym:

Jätte fin! Hehe nja, men den gula passar ju nu till påsken hehe

Till top