Film: Alice In Wonderland

Filmer / Permalink / 5
Hehe var nog den enda, i vårat sällskap, som faktiskt gillade filmen tror jag :D tyckte den var mysig. Den är inte som den tecknade Alice för er som undrar utan det är mer en uppföljare kan man väl säga. Dock var de ju några småsaker som jag störde mig på och en av dom var ju att de var så mycket fokus på Depp. Men hmmm jaaa. Den hamnar i DVD-hyllan ändå ;)
Första gången jag såg 3D också och hade sååå gärna velat se Avatar i 3D. Men men..

Filmbeskrivning:
Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.

Betyg:

♥ ♥ ♥ /5

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Men vet du vad gumman? Det var tydligen en uppföljare. Det fattade vi juh inte. Det är därför alla i filmen sa att hon var back again, the right alice, att hon inte kom ihåg.

#2 - - vendela:

Jag håller med dig filmen va jättebra:)) min man tyckte filmen också filmen va bra! varför jag gillade den va för att filmen va speciell på sitt sett och jag tyckte det va bra att den inte gjordes exakt som orginalet för då skulle den varit tråkig

/ ha en toppen dag kram vendela

#3 - - Petra:

Sv: Ja, alla fyra böckerna i Twilight-serien. Trodde först att där bara var tre, men där var ju fyra. Håller på och läsa tredje boken just nu och den fjärde är på väh hem till mig.

#4 - - Julia:

Såg den jag med. jag tyckte den var ganska bra ändå:D



kram

#5 - - DAGA:

måste bara säga att du hade sjukt fin design, hehe ^^

och jag tyckte också jättemycket filmen! sen störs inte jag av att johnny depp var med så mycket, jag ÄLSKAR människan, haha! nää, riktigt mysig var den [:

Till top