Film: Farsan

Filmer / Permalink / 3
En typisk svensk komedi film. Några skratt och lite sött och sorgligt men mer var det inte.

Filmbeskrivning:
Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.

Betyg:

/5

#1 - - Molly:

Har hört flera som inte tyckt den var så bra. Jag har aldrig gillat Josef Fares filmer innan så jag tror inte jag kommer lägga någon tid på att se den där :P



Svar: Jag var likadan förut. Såg inte texten ordentligt på tvn, och på långt håll såg jag typ ingenting. Jag tror det blir najs :)



Ja, typ i vår/sommar någon gång så man kan vara ute och glassa :)



Jo, men jag har för mig att de sa nånting om att de var först och främst de som bodde i Dalarna? Och jag bor ju i Småland och Alisa i El Stockholmo, så det är kanske inte så konstigt att vi inte fick någon inbjudan.

#2 - - Mikaela:

Svar 1: Okej! Tack så mycket! Det betyder så mycket att få så mycket tips. En systemkamera köper man ju inte varje dag och jag känner att det skall vara rätt liksom. Man tusen tack för tipset :)

Svar 2 : Jaha! Ja alltså man vet ju faktiskt aldrig hur det kan bli. Men jag kan inte sluta bara avundsjuk! Det låter så himla roligt! Hoppas ni får det riktigt fint och så tillsammans! :)

#3 - - t:

tyckte filmen var skiiiitroligt :o hahaha, inte alls som typiska svenska filmer som jag trodde :D

Till top