Highwayman..

Musik / Permalink / 7
Älska kompis Johan hade väldigt bra musik i sin mobil :)) alltid roligt med lite nytt i spellistan. Min musiksmak är som sagt otroligt blandad och har ingen direkt genre som jag lyssnar på.

 

#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Jag har typ aldrig varit intresserad av smink... fören nu. Så kul med bra och billiga produkter :) Sen tror jag att jag har blivit mer tjejig senaste året :P Min klasskompis frågade mig hur mycket plats mitt smink tar, och när jag svarade att det tog en hel byrålåda ca. 100x30 cm så sa hon att jag var tjejig :PJa precis! Jag hatar pengar..betalade nyss 4000 i räknningar. KUL!Jag vet inte riktigt vad jag tycker om MUS, har aldrig testat.. men det är så förbaskat dyrt. 135 kr för en liten ögonskugga. Usch, jag är snål smålänning, haha!Jag har länge velat ha en sån där jättestor färgpalett med ögonskuggor. Typ 88 st ögonskuggor i olika färger. Dregel

#2 - - Anna:

Hoffmaestro har fruktansvärt bra musik :) en av mina favoriter bland deras låtar är den här http://www.youtube.com/watch?v=16zWghCYTIM

#3 - - Kristina:

Sv: haha, du är inte ensam att sakna våren. här var det världens snökaos under dagen. Eller ja, för oss är det normalt.. men det var en vit vägg som mötte mig när jag skulle till jobbet i morse.Jo jag förstår det, men det är en bra upplevelse att klara sig i ett annat land, men tycker ändå att det var förbaskat synd att det var så svårt att hitta kurser etc där, som jag förstod det i a f. För att sitta i lägenheten var eviga dag tärde nog på dig.. men man uppskattar verkligen en fast punkt då.Ja jag förstår det =) Men de kanske bara har blivit försenade med posten? Man vet aldrig.

Men var in på en av de som skapade festens hemsida (kommer inte ihåg om det kanske var Linn's?) men det verkade som om det skulle komma en massa, och om någon tackar nej så går de på reserv planen ;) Man kan ju alltid hoppas att Alisa eller Molly kommer med då.// Kristina#4 - - Lea:

Hoffmaestro & Chraa?? :o)

#5 - - ~Sara~:

Den låten betyder vår för mig. =) Lyssnade på dem mycket första tiden i det här huset, härlig musik!

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Hahaha den har venninna mi som ringe tone. :P

#7 - - Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e:

Den låten är så skön! :)

Till top