I'm off for tonight..

Vardag / Permalink / 7
Solsidan ikväll :) riktigt rolig serie.
Blir inge mer dator för mig ikväll nu, mina ögon börjar säga godnatt och adjö. Bättre och skippa det då än och sitta kvar och pina sig. Mamsen har dessutom köpt kexchoklad, måste ju passa på innan de tar slut och de tar slut fort här hemma haha.
Längtar till vårt nya hem, känns som att jag fått lite mer energi nu iochmed alla glada nyheter. Inga hål i tänderna, cellprovet kom tillbaka utan att ha visat någonting, är anmäld till ams och alfa-kassan och ska skicka in papper dit, glasögon är påväg hem till mig. Känns verkligen skönt att ha fått saker gjorda nu den korta tiden som jag varit hemma. Nu behöver jag inte oroa mig för något av dessa på iaf något år eller mer och jag har verkligen varit seg när de gäller vissa saker, de kan jag inte stryka under stolen med. Men nu är det gjort och mer kan ingen säga :D WEHOO.

Ville bara säga att min älskade Henrik är den mest fantastiska fästman och livspartner man kan ha det går inte en dag utan att jag tänker på hur tacksam jag är över att han finns i mitt liv. Jag kommer aldrig ångra valet jag gjorde när jag lämnade Borlänge, mitt jobb, min familj och även vänner för att få vara med honom. Sånt jag fått ge upp har jag fått tillbaka hundra gånger i form av kärlek, vänskap och minnen. Både goda och onda.
Älskar dig Henrik, tills mitt hjärta inte slår fler slag..

Thank you and goodnight.. ^.^

#1 - - Anna:

Åh, nu blev jag ju sjukt sugen på kexchoklad ju! ;) Ha en bra kväll gumman :)

#2 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Nee. :) Alltid kul när man ser sånt. :P

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Ååååh så coozlig sakt. :D

Dere er jo så nydlig i sammen også da ;)

#4 - - Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

Det vinet är så gott.

#5 - - ~Sara~:

Vad skönt att allt gick så bra!



Sv: Ja det skulle vara kul att hinna prova det smink som fortfarande finns kvar. =) Varför har det slutat tillverkas egentligen?

#6 - - Anonym:

Herregud min lilla getost va skönt det ska bli att börja gymma igen.... =)

#7 - - Catrin:

Åh vilka fina ord till H, blir nästan lite gråtfärdig... =) Kram på er turturduvor!

Till top