Inspiration Zero..

Vardag / Permalink / 6
Vad hände egentligen med all inspiration som rullade runt i skallen på en?? Försökt sitta med en beställningsdesign och även en till försäljning men jag kommer ingenstans. Känns som att allt runnit ut och ingenting finns kvar att gå efter.
Blir så himla opepp på att blogga efter en liten ledighet. Är väl nere i en liten svacka nu pågrund av allting runtomkring som händer och inte händer.
Ni anar inte hur mycket jag längtar efter jobb just nu :(( men att söka jobb här uppe när man ska bo i gbg är verkligen inte lätt. De vill ju helst att man ska komma in personligen med ett CV och inte många vill ha via mail. Sitter varje dag på ams och letar och har skickat iväg 4-5 st nu och fått avslag på 1 redan. Varför ska de vara så jäääävla svårt för??

BTW, jag ääääälskar skatteåterbäring :D det gjorde min kväll hihi.
Nej nu blir de B&J glass för min del. Fairly Nuts, den nya favvisen..

#1 - - Elin - Design&Makeup:

Jag gillar också skatteåterbäring, men inte då jag måste deklarera via papper man får på posten. Gud vad irriterad jag blev ^^ Inte förtjänar lilla Elin lite lyx i tillvaron haha

#2 - - Pia:

Bra fråga...har själv ingen inspiration, vi har jobbat för lite förändringar själva, men INGET händer...Men du kan ju planera er nya lägenhet:):) (Fast du kanske redan är klar med det..hi hi)

Jag tycker i alla fall du är inspirerande!♥

#3 - - Emmie:

Hej Sara! du vet la redan att jag läser din blogg ofta och älskar din design.. jag börjar bli sugen på att beställa en från dig men vet att du har lång kö och annat på gång osv.. men jag har en lite fråga, när tror du att du kommer släppa på att man kan beställa design igen?? förstår att det är svårt att svara exakt men ungefär kanske ;) Kram..

#4 - - Linn:

Får ont i magen av skatteåterbäringen. Kommer väl få betala tbx, haha!

#5 - - Camilla:

Kan du inte berätta hur du gör för att få den speciella effekten över bilden som den i detta inlägget.

#6 - - Camilla:

Vad heter action:et som du använder på denna bilden.

Och vet du vart jag kan hitta den ?

Till top