Iphone skal..

Shopping / Permalink / 30
Såg att Alisa beställt ett skal till sin Iphone. Sjukligt snyggt :D gick in och spanade på sidan och dessa två fastnade jag för.

Kan jag och älsk hålla oss från att skaffa Iphone tills i sommar när den nya kommer??? Det återstår att se :) hörde att den skulle vara 4G och de enda som kommer skaffa det nätet, eller nåt sånt, är Telia och de kommer vara sviiiindyrt tydligen. 3 tar ju 499 kr i månaden för abonnemang och Iphone nu och Telia tar 699 kr för exakt samma. En skillnad är det ju verkligen. Hmmmm. Vi får se :) sugen är jag iaf och älsk med.

Skalen och bilderna kommer ifrån: Iphoneskal.se

Rosskalet STÄMMER INTE överrens med bilden som visas utan alla är olika!

 

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Innan jag bytte plattform hade jag många fler än vad jag har nu, förr kunde jag ha över 600 upp till 700 nu har jag ca 300-400. Men fan hellre det än bajsblogg.se ^^ Däremot är det fortfarande över 100 personer som går in till min gamla blogg, dumma dem :D

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Hahah meh man ser att vi har samma smak!:) jag tänkte på de översta först med!:D

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, ja verkligen! Det går inte att sluta :P Eller.. nu finns det faktiskt bara några skuggor jag vill ha. Har köpt de flesta neutrala och nu vill jag ha lite mer extrema (som den lila, rosa, gula och orangea). Hittade en supercool sida med jättefräna både shimmer- och glitterskuggor :) http://www.medusasmakeup.com/eyedust.htmAlla har vi något vi bara måste ha :)

#4 - - TSUKII ♥:

den blommiga där uppe är suupersnygg!sv: haha blommigt i mitten av april? Det är ju vår då, KLART DET GÅR! :D

#5 - - Kristina:

Hej, hoppas verkligen att du hittar ny energi och inspiration snart. Jobbigt när man har orklösa och fantasilösa dagar. Men jag tycker att det är lika intressant att besöka dig ändå =)Hoppas att du får en UNDERBAR födelsedag! Grattis i förskott ;)Mvh, Kristina

#6 - - Joysan:

Men o0j...vad dyrt det verkar! Jag betalar 248:- i månaden för mitt abonnemang hos Telia ("prata på alltid + fri surf" heter det)...Snygga skal btw :-)...Hoppas allt är bra med dej annars! Och hoppas att tiden fram till flytt går snabbt nu! Kram

#7 - - Elin - Design&Makeup:

Allt detta beror ju helt på vad man har för förutsättningar, pengarna kan gå åt snabbare med tre om man inte känner någon annan som har likadant (ifs så har jag köpt extra tjänster så det inte hindrar mig ^^) och telia är billigare att ringa med om man inte har tre, det är liksom lite svårt att avgöra sådant ibland.

#8 - - Dea:

Tor inte den kommer att vara ända med 4g. Htc har ju redan släppt en 4g mobil.. =)

#9 - - Kia | Bloggdesign:

Åh va den översta va fin! <3

#10 - - Linda - ndaiL:

Vi är också sugna på iphone men ska försöka vänta tills i sommar, chansen finns ju att dom sänker den här gamla lite i pris om man inte vill ha den nyaste!

#11 - - Angelica:

HAhahahaha! Ni har kollat på skräddarsydda abg för iPhone hos Telia va? För du kan ha exakt vilket abg som helst i grunden + ett ev surfpaket. Jag har tex Max25 (49:-) o sen ett surfpaket för 69:- Behöver man inte ha tillgång till surfzonerna så ska man inte låsa sig till ett abg m högre avg. Surfzonerna behöver man typ när man ska skicka/ta emot grejer över 10Mb. Använde dem när jag drog hem program, men gör det numer bara hemma, på mitt eget WLAN ;)Så ja, man behöver inte betala snormycket hos Telia ;)

#12 - - Malin:

Hur fina som helst. Och jag letar efter ett snyggt till min iphone-darling. Tackar för tipset vännen. Inte så lång tid kvar till Göteborg nu? Kommer lagom till våren=)

Kram

#13 - - ~Sara~:

Åh vad fint det blommiga var..! =DSv: Hmm, det går iaf att lägga den i varukorgen... Skulle tro att den har utgått och nu finns på utförsäljning eller nåt... eftersom den inte finns med i katalogen. Vill du att jag ska beställa den åt dig och skicka?

#14 - - Malin:

Sv: Jadå det e typ ingen snö överhuvudtaget inne istan utanför stan är det väl lite kvar, I dag är det runt 7-10 grader=) Kram

#15 - - Linda - ndaiL:

Jo, får väl se hur det blir :)

#16 - - ~Sara~:

Sv: Ja jag kan ju göra ett försök. ;) Håller på att samla ihop några som beställer med mig nu så det kan ta ett tag!

#17 - - Dea:

Sv: Jag har ingen aning!? :D

Min pojkvän försökte förklara skillnaden mellan 3G o. 4G för mig, men jag fattade nada!

#18 - - sofia:

det blommiga var sjukt sött :)

#19 - - Linn:

Sv; Oj! Det var som tusan ;} Vad har du betalat så mycket skatt på då..? ;p

#20 - - Towe:

En liten kommentar om iPhonen, det är väldigt tveksamt att den nya modellen kommer hantera 4G-nätet. Apple är ett amerikanskt företag och iPhonen har historiskt sett varit anpassad för den amerikanska marknaden. I USA så är inte ens 3G-nätet ordentligt utbyggt. Att namnet 4G florerar i rykten handlar troligare om att det är den fjärde modellen av telefonen som med stor sannolikhet kommer presenteras i juni. Men som alltid när det gäller Apple så är det ingen som vet något med 100% säkerhet förrens Steve Jobs står på scen och presenterar det.

#21 - - junitjej:

Vilka snygga skal!

#22 - - ElinArmour:

Ååh, vill också kunna byta skal på min skitmobil! :D

#23 - - Camilla:

Vad jag har hört så kallas den nya iPhonen för 4G.

Men 4G står för att det är fjärde generationen av iPhonen inte att den kör på 4G.

#24 - - jen:

shit vad grymma dom var! :D

#25 - - marléne:

jag är också sugen på en iphone, synd de där med att man inte kan försäkra dem bara.. det som gör att jag tvekar :|

#26 - - marléne:

Jaha, var det i någon speciell butik eller på internet? igår var jag i en butik och pratade med en som jobbade där och hon sa att det stod fel och att dom inte kan lova en ersättning eftersom apple bara släppte iphone i visst antal och inte kan garantera att de levererar nya.. så hon sa att man bara fick ersättning via hemförsäkringen.. :( men jag vet inte riktigt..vill ju så gärna ha en =)

#27 - - Towe:

När det gäller iPhone (och annat också iofs) så har jag noll förtroende för Telia. Vet att de i december felaktigt garanterade kunder att det inte skulle komma någon ny iPhone förrens december -10.

Telia storsatsar på 4G-nätet och vill såklart sälja in det till folk. Jag skulle inte rekommendera någon att lita på Telias säljares kommentarer, speciellt inte angående Appleprodukter. De ljuger ganska friskt tyvärr.

Annars så är iPhonen en riktigt grym telefon och om några av de ryktena som florerar stämmer så kommer nästa upplaga vara ännu bättre. Själv väntar jag på den för tillfället då det känns onödigt att köpa en nu. Om man ser till tidigare uppdateringar av iPhonen så har även äldre modeller sjunkigt i pris när den nya släppts så det kan löna sig att vänta ett par månader även om man inte vill ha den senaste modellen. Värt att kolla in om man vill ha en bra mobil och lite till kan ju också vara Android-lurar HTC har flera modeller bland annat (nee jag är inte alls iPhone/Android tönt, inte det minsta ;))

#28 - - Lea:

499/699, wtf? Jag betalar 399 i månaden och då sms:ar jag gratis samt ringer för 189kr (Telia full koll). Det här med fri surf är ganska onödigt egentligen, jag hittar alltid öppna nät att surfa på - och skulle jag nu inte hitta ett och vara tvungen att surfa ute en dag så kan man betala en liten summa (typ 30kr eller så). :o)

#29 - - Anonym:

den nya iphonen sägs vara en hd kamera i och mycket bättre och snabbare internet och så vidare. jag har en iphone 3g 8gb, och den kameran är ju inte så jättebra direkt, men om man köper en 16gb och uppåt så är kameran bättre :)

#30 - - johan W:

Är själv på väg att skaffa en ny iPhone 4 från Halebop. checka in du också, det är både billigare än Telia samtidigt som man använder Telias nät. Kan det bli bättre?!?!?!?!

Till top