I've made a decision..

Gnälligt / Permalink / 16
Har ca 12 pers på designkö just nu och jag har bestämt mig för att höja priserna och på så vis få ner antalet som beställer. Jag kommer göra designer, men de kommer kosta mer helt enkelt. Jag orkar helt enkelt inte och vissa önskemål om hur designen ska se ut känns helt omöjliga att göra. Människor är sega på att svara, så designer som skulle kunna ta någon dag/dagar tar veckor att göra och 90 % av tiden väntar jag på att få godkännande att den är okej och vänta på ändringar. Känner mig less helt enkelt. Blir kanske fler försäljningsdesigner där jag får jobba ur eget huvud. Vi får se =// less är jag iallafall.. Jobba med webbdesign efter beställning är inget jag skulle vilja jobba med haha bra att ha kommit på det nu iallafall.
Frågan är vad jag ska göra istället eftersom jag inte vill ha älsks pengar.. Spännande!
#1 - - Anna - Bebis i magen♥:

hmm, jobbigt.. finns det inget jobb du kan få då..

Själv så är jag arbetslös och har ingen fantasi och inget ställe som vill ha mig allra hellst nu när jag är gravid..

har gått grafisk design & layout som inte verkade vara någon riktig utbildning, man skulle väl ha gått, industri, bygg eller fordon för att få jobb.. så jag lever på min pojkväns pengar :/

det är jobbigt för själen att snylta så.. och eftersom jag inte har haft någon fast anställning innan bebisen kommer så får jag snuskigt lite pengar i månaden också..

#2 - - Mikaela:

Svar: Haha ^^

- Kul att du blev så glad! Tack desamma! Godnatt :*

#3 - - Kristina:

SV: Haha, fan läste att spotify var en bov i nätproblemet ;) Jag har märkt att facebook kan ha samma tendenser. Men de kan också bero på att vi har segt nätverk hemma hos mams. Men i lägenheten är de inga problem som tur är. Haha,.



Ja jag tycker att de flesta som gör design borde höja priserna lite, tycker att 200-250 är ganska lite då de är mkt jobb och den som köper ofta har dem en längre tid. Om man har återkommande kunder så kan man ju sänka för dem.. men att du ska sitta och behöva vänta är ju ganska irriterande då de är de som vill köpa en tjänst av dig.. förstår du hur ja menar?



Hoppas du haft en bra dag.

#4 - - Anna:

Det är nog ett bra beslut att höja priset. Med tanke på hur mycket arbete du lägger ner på de designer du gör så. Se bara till att du inte tappar ditt eget intresse för design, som jag gjorde när jag gick media. Kände för hög press på att prestera så huvudet gick i baklås, och nån kreativitet har jag inte fått tillbaka ännu. Stora kramar till dig gumman <3

#5 - - Evelina:

ja precis :D

Men så fint som du kan designa så kan du ju absolut ta riktigt bra betalt :) låt folk som vill beställa sätta in pengarna på ditt konto innan du lägger in designen, då kanske dom kollar mejlen lite oftare och ser till att godkänna så du slipper vänta :D

#6 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Man måste ju tyvärr höja priserna för att folk ska förstå att man är seriös. I annat fall är det som slavgöra har man ju märkt..



Svar: Okej :) Det var så lite så!

#7 - - Elin - Design&Makeup:

Så brukar jag också göra, då får man faktiskt pengar för jobbet man gör också. Jag menar, tänk dig ändå att en riktig webbdesigner får 1000 för en rubrik, tänk dig en hel deisgn ;)

#8 - - Evelina:

Jaha :s men vad jobbigt :s Förstår att det måste ta tid att göra sådana här designer, speciellt när man har en massa önskemål att gå efter, det är ju en sak om man bara sitter och pillar lite för att det är kul liksom :)

kram

#9 - - Evelina:

Ja precis :s Usch vad jobbigt. Jag hade suttit som klistrad framför datorn haha XD

#10 - - Blue Velvet:

Satsa på att sälja egna designer då! =) Får man fråga vad du tar betalt i dagsläget?

#11 - - Elin - Design&Makeup:

sv: <strong>Sara:</strong> Ja verkligen superfin!! :)



Ja, jag funderar fan på att höja en enkel design till 300 iaf (just för att man får vänta en obestämd tid). Många är så himla veliga och man ska ändra allting flera gånger om. Det handlar ju inte bara om att skapa utan även kunna ge bra service liksom. Även om man skulle vilja ryta till och faktiskt be dem bestämma sig så måste man ju ändå behandla dem vänligt osv. Haha vad dumt det låter, men man blir otålig ibland.

#12 - - Anonym:

Sv: haha tack :D



ja den där förbaskade reklamen! Den blir jag tokig på! men är sugen på att skaffa voddler, men de kommer ja inte kunna använda när jag hälsar på mamma ändå, och här i lägenheten kan man vara lite lurig, hehe.



Ja men du gör ju inga dåliga och slarviga designer direkt. du gör ju helt nya varje gång och du snor ju inte bilder av andra. De är en riktigt svår hobbyverksamhet. och Om man gör designer som ligger upp till salu utan att vara beställda så kan man göra som man själv vill och kanske inte lika avancerade och då är de ok att ligag runt 200.



Mer pengar åt designfolket säger jag =)



Kram

#13 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja precis, dessutom är det ju andra människor som står i kö som blir lidande också.

#14 - - R E G H I N A:

Svar: Haha ja verkligen! :)

#15 - - TSUKII ♥:

holyshit, 12? jag som höll på att få panik av 7 st, fick nästan ångestattack er, så stressad jag känner mig, men 12?!! :O



sv: hahah, jaa DOCKA! Han går ju på frisörskola nu så dom har ju sånnadär läskiga dockor :D

#16 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Mode & Skönhets Blogg:

Tack gumman!:)

Jag tycker absolut att du ska höja priserna!:)

Till top