Lee Stafford - Poker Straight for Oily Roots

Candis / Permalink / 11
Skitbra produkt när håret börjar bli fett och man kanske helt enkelt inte orkar duscha. Bara att spraya i och sedan borsta bort det. Har man mörkt hår kan de dock vara lite krångligt att få bort det vita pulvret, men det är inte omöjligt.
Den har den typiska Stafford doften som alla produkterna.
Kostar ca 80 kr!

#1 - - Kristina:

Åh de där har jag läst om, verkar bra när man glömmer bort eller inte orkar tvätta håret. hehe. att man kommer på en sådan sak :)



roligt att W snart kommer "hem" hoppas verkligen att de gått bra med den där odlingen. Hur går de för H i danmark då? Trivs han? Segt att de inte har sådan bra framförhållning dock. Snart har de ju gått två månader, och ni borde fått reda på vad som väntar redan när ni åkte därifrån.



#2 - - TSUKII ♥:

sv: hm alltså tinypic och photobucket går mig på nerverna. tidigare idag hade min bakgrundsbild "blivit" en annan bild, typ med älvor på! skit störigt, kan man inte få ladda upp stora bilder utan att det blir så :P haha, min footer syns ju i min dator nu :/ knas!



#3 - - Frida - zerendipity.se:

Tack för tipset :) Jag funderade faktiskt tidigare idag på att köpa en liknande produkt. Vad kostar produkten ungefär? :)

#4 - - Molly:

Det där känns som något för mig :P Min lugg blir typ flådig på två dagar... haha!

#5 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Håller med dig, det är svårt att få bort det vita pulvret om man är mörkhårig.. men annars är det superbra :D

#6 - - W e b - L i n n . n o:

ooooOOOOoooo lurer på om man får kjøpt den her noe sted. :S

#7 - - Elin - Design&Makeup:

Vet du om den luktar den lika äckligt som deras värmeskyddande spray?

#8 - - Bella:

Denna proukten är toppen! Sprayade i den idag i håret, toppen då man inte hinner tvätta håret. Kan tala om att det blir lite vitt pulver i mitt hår också fast jag inte har mörkt :). Men det går att fixa till! kram

#9 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Bara man inte sprayar för nära (och för mycket) så lämnar den inga vita fläckar :) Verkligen superbra produkt!

#10 - - Anna:

Ja LS's produkter är jättebra! Jag använder deras värmespray och lite annat smått och gott. Har även schampoo och balsam i ministorlek som är perfekta att ta med sej på semester!

#11 - - Linn:

Tack för det, måste köpas! Mitt hår har börjat blivit småfettigt direkt! Känns slitsamt att duscha håret var eviga dag ;p

Till top