Mars 30, 2010

Vardag / Permalink / 6
Suttit och kikat på Hundcoachen större delen av kvällen. Känner mig heeelt misslyckad i uppfostringen av våra vovvar :P kan man göra annat när han får allt att se så otroligt lätt ut? Men de blir mer träning när vi kommer ner till Partille sen. Försöka få bort de förbannade skällandet dom har för sig när någon ringer eller knackar på dörren. Det går ju inte att ha så i en lägenhet och våra hundars skall är ju så höga och skrikiga. Inga småhundars skall direkt.
Vill ut och busa med dom på gården också. Men hur ska man kunna göra det när de ligger flera dm snö där. Känns inte kul alls. Förbannade snö. Nej nog om hundar och allt sånt nu hehe. Kanske inte är så roligt att läsa!

1 dag kvar innan älsklingen kommer hit igen :D saknar honom massor.

Papi och jag fick fixa mat själva idag. Så då blev det pizza ifrån American Take Away. De är goda ibland eftersom det är rätt mycket deg och väldigt lite fyllning beroende på vilken pizza man tar. Men deras vitlökskanter är ju helt gudomliga. YUM YUM.

Men nu ska jag ut med hundarna sen är de sängdags som gäller. Sådeså. Pusss

#1 - - Lindapauline:

Älskar din header!

#2 - - Bella:

Blir det någon video blogg snart? =)

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Ja, hon är riktigt duktig :)

#4 - - lowe:

what is this

#5 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Tack. :) Ja, lite sånt. Headern och wrappern är 850px breda, men själva "headerdelen" i headerbildern är 800px och ligger 25px från kanterna på bilden, och sen la jag 25px margin på content och side. Haha, hoppas att du kan förstå min förklarning. :P

#6 - - Mikka:

Haha.. jag känner också mig rätt misslyckad med mina hundars uppfostran. Hua... jag MÅSTE ta tag i det nu. Pinsamt annars :P

Till top