Nappy Time

Vardag / Permalink / 7
Blivit mycket inredningsprat och sånt idag. Det får vara så vissa dagar. Speciellt nu hihi *happy* förhoppningsvis blommar de rosa cherryblossom-liknande blommorna fortfarande när vi kommer ner. Kan ju hoppas att våren fortsätter vara lite seg :)

Imorgon är det då dags att träffa herr optiker och få brills. Spännande. Hoppas de inte blir någon huvudvärk av dom, de kan jag klara mig utan. Sen ska jag ner på ams och fixa allting och sätta igång och söka jobb. Men de flesta gillar ju inte att man mailar dom, av egen erfarenhet. Det blir nog bra de där :)

Mitt sanna jag kryper fram på kort :P och älsk försöker se sååå oskyldig ut. Sötisen min som nu sitter nere på ett hotellrum i Danmark. Tycker synd om honom. Vill att han ska vara hemma här med mig och vovvarna och må bra, eller iaf bättre. Älskar honom mycket och ingen kan nog förstå hur mycket. Han betyder mer för mig än ord kan beskriva

#1 - - Anonym:

Sv: hehe ja att fixa lägenhet och rusta den som en själv vill är bland det roligaste som finns. Har hittat ett hus som jag vill bo i som jag drömt om flera gånger så de känns som om jag vet exakt hur det ser ut på insidan. Hehe.



Gillar verkligen byrån, vi har en sådan vi med fast i den mindre modellen, and I love it!

=) den har högsta betyg av mig!



Du fick mig på inrednings humör :D

#2 - - Blue Velvet:

Söt topp!

#3 - - Emmie:

åhh, förstå mig rätt nu :P men din blogg har blivit ännu bättre nu.. (var super bra innan).. men det lyser verkligen igenom att du är lycklig och inrednings inlägg tycker jag är helt underbart.. lovley! :)

#4 - - Renée:

snygg blogg :D

#5 - - Kristina:

Oj såg att de jag skrev hamnade som anonym. Men det var jag.. hehe.



// Kristina

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Hihi ja men de är så underbara våra killar!:) Verkligen engagerade i oss!:) Vi är bra lyckligt lottade! Vad ska du välja för klänning då?:)

Neeh haha ska verklgien försöka, det rä verkligen sviiiinhalt. Ska spela in imorrn så får ni se!:)

#7 - - TSUKII ♥:

sötnosen Sara!

Till top