Salt Water Taffy

Gott & Mindre Gott / Permalink / 3
Ni kommer väl ihåg när jag skrev om det kanske?? Och nu har jag fått smaka äkta Salt Water Taffy ifrån Kalifornien :D tack vare en läsare vid namn Ann-Sofie. Tack tack tack tack.
Och vad smakar det? Jaa inte saltvatten iaf utan är en kola helt enkelt med olika smaker. Fick en rosa/gul som smakade någon form av viol eller dylikt. Den var verkligen god. Ska bli spännande och få prova de andra också :)) tack än en gång Ann-Sofie, tack tack.

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Hahah, ja precis. Jag och sambon var i värsta ekonomikrisen då jag var i sthlm (hade typ 500 kr kvar på kontot) haha och så han var nära på att köpa en ny dator. Dock från sparkontot men ändå ^^ Så berättade jag sedan att jag råkade gå över budgeten med en hundring och bara för att han var nära på att köpa datorn så gjorde det ingenting. Hahaha YES! ;)

#2 - - Ida:

Hej Candis!

Du har en otroligt fantastisk blogg.

Du ska bara veta hur duktig jag tycker du är.

Jag har en liten fråga till dig som jag hopades på att du skulle vilja svara på.

Jag undrar nämligen hur du har gjort så du fått en ljusare ton utav bakgrunden, i mitten av bloggen emellan inläggen?

Är jätte tacksam för svar.

Kramar Ida.

#3 - - Belial:

Oh, Legend är riktigt bra. En gammal favorit. :) Tror dock besattheten i enhörningar började med den tecknade The Last Unicorn ("Den sista enhörningen") för min del. Var helt galen i den filmen som barn - senare även boken - och det är fortfarande min absoluta favoritfilm och "min enhörning" är gjord efter huvudpersonens design i filmen. :) Sett den?

Till top