Stumpor och Stumpar..

Vardag / Permalink / 5
Varit en väldigt produktiv dag idag. Fixat glasögon som skickas hem till mig om ca 1 vecka. Hon tyckte de var väldigt bra av mig att inte ha kört bil när jag haft så dålig syn hehe trafikfaran Sara. Hade liiite brytningsfel men inte mycket. Fick även ta två par ögon till priset av en. Ett av paren tyckte älsk att jag skulle ta :) tror de kommer bli så bra så. Känner mig som en sexig fröken eller nåt hahaha. TROOOOLIGT.

Gick sen ner till ams och skrev in mig. Hon blev lite förvirrad av allt åkande hit och dit hehe och tydligen hade de inte fört in att jag jobbat på guldfynd heller vilket var väldigt förvirrande eftersom jag berättat för dom att jag jobbat där också. Himla puckon. De visar ju verkligen hur lite dom lyssnar!
Fick blanketter att skicka in till Alfa-kassan också så nu sitter jag och fyller i dom för fullt. Tror inte jag är beviljad arbetsrelaterad ersättning heller tyvärr. De räknar ju sista dagen jag jobbade och ett år bakåt. Diffar säkert på en månad igen som vanligt. Jävla scheiss..

Min älskade Samsung mobil har börjat krångla också :( ljudet försvinner tydligen när någon ringer, kameran är helt knasig och batteriet börjar ge upp. De har verkligen planerat det bra att dom bara ska hålla i typ ett år så man ska köpa nytt. Mongon.

Åt en såååå god sallad till middag med mamsen. Den var så god så fick ju lov att skriva om den. Den innehöll: Bulgur, spenat, lax, ärtskidor, tomat, gurka och en fetaost creme. Var sååå himla god. Finns på Maxi för er som är intresserade.

Nu ska vi ut med vovvarna sen blir det efterrätt i form av Cherry Garcia :D NOM NOM!

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Jag har oxå lite brytningsfel!:) Tror att du kommer att se dööööhet ut i glasögon!:) Hur ser de ut ungefär? Glasögonbuddies haha :P

Tack gumman!



Jaaah så du visst, meeh du sa inget! Därför vart jag så besviken, ja ba men va fan massa saker som var med som inte var med i filmen haha!

#2 - - Carina:

Det lät verkligen som en sallad i min smak.



Jag har förstått att du inte kört bil men trodde att det var för att du inte hade körkort. När du fått "ögonen" vfår du ut o köra igen. Bilkörandet ska man hålla igång.



Härligt att ni kommer att landa i livet. Och Göteborg är ju inet helt fel. Och det ordnar sig säkert med jobb för din del.



#3 - - W e b - L i n n . n o:

Skal bli morro å se brillene dine. Har egentlig briller jeg også, men jeg har ikke hentet de enda. De ligger i butikken med mitt navn på men jeg er såååå treg. :P

#4 - - Frida - zerendipity.se:

vilken fin bild på dig! :)

#5 - - Angelica:

Haha. Min sambo blev uppringd av telefonförsäljare, eftersom han har obundet abg nu. Hans telefon börjar ge upp så han frågade så klart vad han kunde få för lur. Frågade om det fanns nån UTAN lucka, eftersom de gärna glappar efter ett tag. Killen i andra änden svarar då "Jaa, men de håller rätt bra. Jag har haft min i ett halvår nu utan problem." Rolle skrattade bara och sa att han nog tänkte ha sin telefon åtminstone så länge som bindningstiden, för casha ut en ny och samtidigt betala för en som inte fungerar är ju inte så smart! Får se vad han får hem för nåt :)

Till top