Tittar ut och vad får jag se..

Det snöar :((( kan nog inte vara med deprimerande just nu..
Vilken långdragen vinter det har varit i år. Känner mig lite småvissen och de är bara för att jag är så förbannat trött på snö, kallt, slask och mörker. Det går över.
Har beställt ett skal till Iphonen nu iaf. Spännande :) på torsdag ska vi till 3 och hämta ut en varsin telefon så förhoppningsvis har den några svarta och vita på lagret.

Men nu ska jag sova, lär upp tidigt för en viss liten Whisky vägrade bajsa nu på kvällen :( kan ju inte gå hur länge som helst ute men han vet att om han vägrar så får han vara ute och gå länge, han är ju inte dum :P tur att han är så förbannat söt.


Kommentarer
Elin - Design&Makeup

Bara för att du skrev om snö förut så drömde jag inatt att vi hade fått 2 dm snö, fyfan vad deprimerad jag blev ^^


2010-03-30 - 13:38:47 Website: http://www.designandmakeup.se
Molly - MOLKAN.SE

Konstigt att det kan vara så olika. Här har det varit regn/sol varannan dag, men vårjacks-varmt i alla fall.Åh, jag vill också ha en ny telefon :) Funderar på om jag ska sälja min telefon jag har nu och köpa en iFån.


2010-03-30 - 20:02:54 Website: http://molkan.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow