TJUGOFEMTE MARS

Vardag / Permalink / 17
Har man inget att skriva om är de ingen idé att skriva alls :P varit lugnt här på das blogg idag eftersom jag städat här hemma, satt igång tvättmaskin och varit ut med 3 hundar haha. Känns ju skönt att veta att en tredje hund i familjen inte är aktuellt nu haha.
Sett världens finaste Husky också. Med sån där fin teckning över huvudet och kroppen och blåa ögon. Gissa om lilla jag blev kär. Shit så fin hund :D nej just ja, tre hundar var de inte nej.
Annars är de inte mycket som händer idag. Färga håret en sväng, den dassiga utväxten känns inte särskilt het faktiskt.

Fick höra av Malin att Gbg hade 7-10 grader varmt idag :D kommer vara hääärligt att komma ner igen. Bara 1 månad kvar nu, nedräkningen har börjat.

Nej nu ska jag poppa musik och försöka få igång kreativiteten till lite design. Pusss

#1 - - Linn:

Sv: Härligt! Tog mig i kragen o kollade jag med, skulle också få tbx. skönt!

#2 - - Linn:

Sv: Jajemänn, you're in!

#3 - - ElinArmour:

Åååh va fin bild! :D

#4 - - Mikaela:

Det är 13-14 grader i Göteborg idag :D

#5 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

Jag har mailat den nya bilden jag vill ha som profilbild till dig :)

#6 - - ElinArmour:

Haha, man kanske skulle skaffat sig en gammal nokia för att få byta skal? :P

#7 - - Mikaela:

Svar: Helt underbart! Nu måste det ju ändå vara vår, eller vad tror du? :D

#8 - - ElinArmour:

Hihi jaa-a :)

#9 - - Petra ♥:

det var verkligen kanon väder idag!! :) Skit varmt i solen! Hur många grader har ni? Var är ni nu förresten? Jag har kanske missat nått nu när jag varit borta från blogg världen ett tag?! För ni skulle väl flytta?

#10 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, internet låg nere så man kunde inte komma åt bloggen :SJa, hela min familj har tre också förutom brorsan, och det är ju mer en självklarthet för oss eftersom vi ringer videosamtal till våra föräldrar. Detta har ju också gjort att sambon köpt tre för att ringa gratis till mig =) Sedan är det bättre med dyrare abonnemang än billigare. För har man som jag 299 kr i månaden och slipper betala för telefonen i huvudtaget så kan jag lägga till tjänster som dras av från den summan. Än då jag tidigare hade 69 kr i månaden + smstjänst för 99 kr och betalade för mobilen 139 och det blev oftast över 500 kr med uppkoppling och grejer inkluderat. Det blev mycket dyrare även fast det låter billigare med 69kr abonnemang ^^

#11 - - Anonym:

Sv: Tack så mkt, det kändes lite roligt att ha ett sådant här pastelligt nagellack just nu.Okej ja jag hoppas att du piggnar i lite, men jag antar att du känner dig ganska matt nu efter allt flyttande hit och dit oh osäkerheten som ni haft den senaste tiden =) Men nu kommer ni ha en fast punkt igen i götet och det måste kännas underbart och efterlängtat! =)Vadroligt att du fick inbjudningen till den där bloggfesten förresten! Och gud vad skoj att de är någon som ordnar dem. Det är inte många som skulle orka lägga ner energi på en sådan planering. Såg att amanda också var bjuden, så du kommer nog ha det underbart roligt på den festen =)

Kom på nu att du visat inbjudningskortet så det är ett litet försenat grattis för det. hehe.// Kristina

#12 - - Mikaela:

Svar: ÅH! Gud vad tråkigt, hoppas ni snart får vår ni med :D Man blir så himla glad av det!

#13 - - kc:

Såå fin blogg du har!

#14 - - Sofia Werlin - viktminskingsbloggen:

Tack så himla mycket :D

#15 - - Mikaela:

Svar: Det kan jag förstå. Men vi får hoppas på en bra kväll iallafall, haha :D

#16 - - Veronica, Beauty Place:

Idag var det runt 15 grader här nere till och med, mitt på dagen. Hur skönt som helst och det gick till och med att gå utan jacka :)

#17 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Haha, förlåt! Det är jobbigt att köp-begär smittar :PMen nu blir det lugnt ett tag (ja, förutom IKEA). För sen har jag inte så mycket pengar kvar :P

Till top