Design till Tommy

Bloggdesign / Permalink / 7
Nejmen titta en design :D Tommy har väntat ett bra tag på att få beställa en design så nu tog jag honom när beställningarna ändå är stängd, för att vara snäll helt enkelt.
Han ville ha den i en beige färg och skickade bilder som han vill ha i headern och i menyn. Måste erkänna att jag var otroligt seg på att göra den här, inspirationen är inte på topp som sagt. Men nu är den klar iaf.

Klicka på bilden för att komma till hans sida.

#1 - - Tommy:

Tusen tack igen! Du är verkligen en ängel. Tack! KRAM

#2 - - Martina:

Precis, jag vill inte ge 100 kr för ett nagellack, känns inte värt det och finns annat som man kan lägga pengarna på. Något prisvärt alternativ vill vi ha! :)

#3 - - Nadja:

Haha, ja jag kan tänka mig att alla vill ha dom. Skulle nog kunna köpa en sådan box, men grejen är ju den att jag går inte ut med färgglada ögonskuggor, passar inte på mig det är lixom det som känns lite slösaktigt. Skulle nog bara använda svart, grått, brunt, vanilj och vitt. Suck!

#4 - - amanda:

SV: Okej! Jag har beställt en av paletterna. Men ser ingen skillnad direkt på intenret.. Har antingen beställt den emd shimmer eller utan shimmer, vilken är detta: http://www.kosmetikan.se/product395-277.html

#5 - - Kajsa:

Jobbigt, keep on searching då! :P Jag ska snart till New york då ska jag shoppa loss i smink och skönhetsprodukter hade jag tänkt ^^

#6 - - Nadja:

Nej, det inlägget hade jag totalt missat. Det är så mycket smink överallt på bloggarna nu så ögonen går i kors! Tusen tack för tipset! :D ska skicka efter i slutet av månaden!!

#7 - - ~Sara~:

Riktigt fint det var när headerbilden går sådär i "krusiduller" eller hur jag ska kalla det, i vågor. =P

Till top