e.l.f..

Makeup & Skönhet / Permalink / 9
Fick hem mina produkter ifrån e.l.f idag :D älskade läppglanset, det var precis som jag trodde. Nagellacket var inte alls den färgen jag trodde, på bilden ser den verkligen ljusrosa ut, utan skimmer, men i verkligheten var den mörkare och med skimmer hehe den hette Light Pink kanske borde klickat hem den som hette Fair Pink men men :D man kan aldrig få för många nagellack.

Blushen och concealern var lite för ljusa för min hy tyvärr, är nog mörkare än jag tror. Blir dock perfekt till vintern sen och blushen kan man ju använda som ögonskugga också så :)
Primern ska verkligen bli spännande att testa sen.

#1 - - L I L I J A:

Jag gillade verkligen primern :)



Har du testat nagellacket på? Jag köpte hem några stycken i utlottningssyfte & de ser verkligen mycket mörkare ut än på bilderna! Men de kanske inte blir riktigt lika mörka på..? Fair pink var den enda som liknar färgen på bilden.

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Var det dyrt att köpa från deras hemsida?

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Kul :) Ska bli kul att göra vad du tyckte om det andra sen. Jag fick hem ännu ett paket idag :D

#4 - - Frida:

Jag fick mina elf produkter idag :] Ska testa dom senare och hoppas på att dom är bra och prisvärda för då blir det en till lite större beställning :]

#5 - - Anonym:

Oh jag älskar den primern! :D

#6 - - Blue Velvet:

Haha, vad lustigt! Jag fick också mitt e.l.f paket idag =)

#7 - - Laura:

Jag har aldrig testat elf produkter, det skulle bli skönt om jag kunde, jag tycker om att prova nya produkter och elf kostar ju inte så mycket :)

#8 - - Anna:

Primern är tokbra!!! Dock lite opraktiskt förpackning..

#9 - - fanny:

sv;åh har funderat på att beställa därifrån ,är sminket bra tycker du? och primern vill jag verkligen ha ifall den funkar haha

Till top