En lördag..

Vardag / Permalink / 12
Idag har vi varit och härjat runt överallt. Åkte till SS-Foto i Sävedalen där de skulle ha den nya fjärrutlösaren ifrån Canon enligt deras reklamblad som kom i reklamen imorse. Men den hade dom inte, tyvärr :P hittade även en Canon fotoväska med fack för 4-5 objektiv, om inte mer, för runt 900 kr och så rea 40 % på den. Men de skulle ringa nästa vecka när de fått in utlösaren så då tar vi väskan på samma gång :) våran väska är aaalldeles för liten nu när vi har tre objektiv till den. Allt får inte plats lixom haha.
Sen åkte vi iaf och tvättade bilen, eller älsk tvättade, jag spelade spel på iPhonen.
Åkte sen och fotade lite. Längtar efter en ny kamera :( den skaaa bli min, så är det bara.
Sen åkte vi och käkade lite skitmat på Burger King. Jag var duktig och tog en sallad, som förresten var sjukt god, tummen upp för Burger Kings kycklingsallad. Och älsk, min lilla snutt, tog den nya "starka" burgaren som inte alls var stark tydligen. Mongo.
Och nu är vi hemma och ska snart ta vovvarna i blåsvädret. Ikväll blir de nog lite städning här hemma, igen :P och bara ta de lugnt med lite grönsaker och dipp som igår. Vi var bortbjudna på fest och utgång men ingen av oss känner för att supa upp pengar just nu. Roligare och lägga det på sånt som består lite längre :)


#1 - - angie:

Sv: Thanks :) då skall jag checka in den....

#2 - - DeLacour:

härliga bilder candis! :)

#3 - - kristin:

Vilka fina bilder! :) Tycker också att du har väldigt fina bilder i din header, hela din design är skit snygg, verkligen! Har du gjort den själv?

#4 - - kristin:

sv. okej :) vad duktig du är isfåfall :)

#5 - - K A R O L I N A:

Vilken kamera ska du köpa? :)

#6 - - Langenfeld Jean-Noël:

..Your new blog design is pretty ..

#7 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Precis, jag va på ett jobb innan där jag inte hade någon arbetskamrat utan jobbade med cheferna och dom gillade jag inte. jag avskydde stället. Jag vill gå med ett leende till jobbet! Dessutom så spelar det ingen roll om man får ett skit jobb eller ett bra jobb så länge man har bra arbetskamrater som får en att skratta och man får in pengar. Det är ju det viktigaste. Man kan alltid leta jobb samtidigt som man har ett annat =)

#8 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

SVAR: Preciiiiis vad jag tänkte också!! Helt sinnessjukt jävla galet..

#9 - - ceeline@:

älskar andra bilden, den är jättefin :)

Och jättefin blogg! :)

#10 - - Linda - ndaiL:

Vilken kamera vill du ha?

#11 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Alltid lika fina bilder :D

#12 - - Wiilow Foto- Tankar- Känslor:

Hej.

Jag tycker din blogg är jätte fin, du är grym på design!

Till top