Ett förlåt..

Frågor & Svar / Permalink / 6
Anonym om Videoinlägg.. Härma andra..: Saken är den att min kommentar va inte menad som nått elakt. Jag menade bara att du Sara lägger upp bilderna och inläggen på exakt samma sätt som Linda gör, vilket är lite tråkigt då du alltid brukar vara duktig på att köra ditt egna race.. Blev ledsen över att du tog illa upp av min kommentar, ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag gillar verkligen din blogg, har alltid gjort det. Dina bilder och inlägg inspirerar och ger en positiv känsla inombords, så fortsätt med det du gör. Och nu vid närmare eftertanke så är det väldigt svårt att göra sminkinlägg unika. Så fortsätt så som du gör.
Hoppas du förstår och godtar min ursäkt.

Svar:
Att du ber om ursäkt gjorde hela min kväll nu. Det var verkligen ingen direkt elak kommentar du skrev men blev ändå stött på något vis. Det är många, många, många som gör på samma sätt som mig och anledningen att jag ens skriver ut vad jag använder också, som Linda gör, är för att det alltid är någon som frågar annars. Antar att det är de som ser likadant ut.
Tack så jättemycket för din goa kommentar ♥ den gjorde mig jätteglad.
#1 - - Elin - Design&Makeup:

Skönt att det blev klarlagt i hur det var och att du fick en ursäkt =)



Det är svårt att inte göra ett likadant upplägg då man egentligen visar bilderna och sedan skriver vilka produkter man använt. Jag gör nog lite olika varje gång nu när jag tänker på det men det upplägg som Linda har är ju det vanligaste hos de flesta.

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Snällt att personen skrev ett förlåt :D

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Så bra det ble ordnet opp ;)

p.s. dette må vel være sko for deg? http://lunaanette.net/wp-content/uploads/2010/05/DSC_2528.png

#4 - - W e b - L i n n . n o:

@Sara ~ Candis

Jeg aner ikke. :P Jeg fant de på en blogg så måtte spørre hvor ho hadde kjøpt de så venter på svar. :P Tenkte meg det var din smak. ;)

#5 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: neej verkligen inte.. Händer väldigt sällan att personen skriver förlåt!

#6 - - W e b - L i n n . n o:

jeg fant jeg fant. :D http://www.dinsko.no/SORTIMENT/DAME/Ballerinaer?art=255276 Men vet ikke om dere har denne butikken i svergie?

Till top