Försovning..

Vardag / Permalink / 18
Vilken morgon. Vi försov oss i 45 min, ingen av oss hörde klockan, bilen skulle hämtas idag nämligen vid klockan tio. När jag insåg att jag inte skulle hitta något att ha på mig fick älsk åka själv och sen kommer han och hämtar mig och skjutsar mig in till stan eftersom jag har möte idag och inte igår som de var planerat.
Så nu slänger jag i mig lite mackor och en kaffe och tror jag hittat kläder för dagen. Så jäkla svårt också för vädret verkar vara lite som det vill.

Slängde i slingor i håret igår. KATASTROOF. Gult och rött i en salig blandning. Inte speciellt hett. Så de var bara att åka ner till ICA och köpa färg. Så de blev nästan den ljusaste jag kunde hitta. Vill inte bli mörk igen. Satsar på ljust så. Men nästa gång blir det fasiken en avfärgning. Ni får säga vad ni vill, vet att det är bättre att göra det hos frissan. Men har man inte flera tusen på banken och kan gå och göra det så provar man ju hellre hemma innan faktiskt. Går de åt h*vete så är det ju bara i med mörkt igen :) Jajja nog om färg och shit.

Hörs senare ^.^

Dålig bild, men de syns lite iaf. Lådorna i bakgrunden är för att vi vet inte vart vårat förråd är än :P
#1 - - Kia | Bloggdesign:

gu va snygg bloggen blev! :D Headern är helt underbar!



Färga från mörkt till ljust är apjobbigt. Jag gjorde det för något år sedan själv, fick hålla på hur länge som helst. :P

#2 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Svar: Hehe, ne då. Det är b la det jag ska tatuera in :) Det kommer från en fotograf samt författare som speglade hårda delar av världen, typ. Tycker det är himla fint!

#3 - - Jenny:

sjukt fin design och söt bild (:

#4 - - Anonym:

Hej gumman! Vill bara berätta att det kan bli tuft att avfärga det på salong. Jag betalade 2000:- för att få mitt så ljust som det är nu. Var hos frisören i 5 timmar. Fast om jag säger såhär, jag ångrar mig inte en sekund, så nöjd. Lycka till. Kram!

#5 - - Carina:

Hejsan Sara.



Har en liiiten undran - hur får du din status att visa dina inlägg på det där viset? Med lite av inlägget innan det kommer en förkortad kod..



Jag försöker få till det här men lyckas inget vidare - det blir bara koden för mig när jag försöker s



Ha en bra dag och tack på förhand!



//Carina.

#6 - - angie:

sv: Ja men den verkar jäkligt bra och skönt att ha alla på ett ställe dessutom och priset är riktigt bra :D

Ha en bra dag nu!



Kram

#7 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Svar: Hon har verkligen fångat en hel del ögongodis. Visar hur verkligheten egentligen ser ut.. Här finns lite: http://sv.wikipedia.org/wiki/Eudora_Welty :)

#8 - - Rewind&Play:

Sv; har du ens SETT mitt inlägg? :)

#9 - - Sara A:

Jag sa ju det ;-) Varnade dig tidigare när du nämnde att du skulle göra slingor själv; det blir inte bra! Det bästa är att göra det (antingen avfärgning el blondering) hos frissan om man vill kunna visa sig ute utan problem. Att gå från mörk till ljus är en lång process och man måste stå ut med att vara lite orange/ljusbrun/blond/gul ett tag.

Om du inte har råd att gå till en riktig frisör så som jag tipsade dej tidigare gå till Burgårdens Frisörskola som har öppet hus på onsdagar från kl 13. Dom är superduktiga och en avfärgning kostar mellan 300 och 400 kronor. Nu tar treorna studenten men tvåorna är minst lika duktiga och alla elever får professionell hjälp av duktiga lärare!

Jag ska själv gå dit nästa vecka och fixa blonda slingor i mitt nu relativt ljusbruna hår. Gjorde mitt ljusare i mars från nästintill svarthårig. Blonderade själv 2 ggr hemma vilket såg förjävligt ut efteråt och gick sen till Burgården och fick det tonat i 2 olika nyanser av brunt så nu har det sett någorlunda bra ut. Men nu vill jag ha den lite mer sommarblonda känslan.

Jag lovar det är värt ett försök och du betalar inte massa pengar för något som du kanske inte är nöjd med ändå i slutändan. En avfärgning hos riktig frisör lär kosta minst 600 kr ialf.

Bara ett litet tips :)

#10 - - K A R O L I N A:

sv ska jag skicka till kontakta.candis@hotmail.com ? :DD

#11 - - Sofie- Amor vincit omnia:

det finns ju en skonsam avfärgning som man kan köpa hos frissan som faktiskt fungerar..det sliter inte lika mycket på håret :) gjorde 2 st avfärgningar när jag hade mörkt hår och ljusare blev det :)

#12 - - Kristina:

Vilken fin header du har gjort, och bra att du redan där visar att man inte får ta dina bilder :D



Hoppas att hårfärgen blir bra :D Så avundsjuk att du kan färga ditt hår, haha. OM jag inte var allergisk skulle jag också bli ljusare till sommaren :D Men jag får hoppas att mitt hår blir solblekt :D



Sv:

Ja den var väldigt krämig, men den sitter jättebra. Men jag ska nog köpa en cakeeyeliner nästa gång, otroligt smidigt att använda en pensel istället för den "pennan" som följer med liquid :D

#13 - - ElinArmour:

BANANKARTONG!! :D

#14 - - Michaela / foto,design & vardagsliv:

vilket lyft bloggen din har fått :)

Ser riktigt bra ut! :D



söt du är på bilden :)

#15 - - Emilie:

bloggen blev verkligen fin med uppdateringarna :) Den var ju fin innan med naturligtvis men ^^ Jag behöver också få min lite somrigare men jag är så sjukt kass :P

#16 - - Moa:

spännande att färga håret, men ibland kan det gå fel ;) jag funderar på att färga blont men vågar inte :#

#17 - - Linnéa:

En gång för många år sedan så skulle jag färga min utväxt - bleka den. Så jag gjorde det och det blev hemskt, alldeles för ljust. Så jag slängde i några slingor av en färg jag hade hemma och det blev orange - knallorange. Så jag fick ner till en butik på hörnet och köpa någon billig utländsk färg haha som jag fattade noll av men jag la i några till slingor och det resulterade i ett superblont hår med orange-svarta slingor. Så himla gräsligt och jag skulle ut på kvällen - sista minuten färgning - varför kan man inte bara låta håret vara tills man har tid. Hursomhelst, dagen efter fick jag köpa mörk färg och färga håret mörkt. Så när jag i själva verket skulle bli blond slutade det hela med att jag vart mörkhårig och stannade så tills för något år sedan haha. Så färga aldrig håret precis innan utgång=/

#18 - - Angelica:

Tips! Kolla om det finns ett frisörprogram i närheten av er. Där kan man klippa sig gratis och färgning är det bara själva materialet man betalar för (de får ju inte ta betalt för arbetet eftersom de inte är legitimerade och ska använda tillfällena till att lära sig). Blir det inte bra så har de samma bli nöjd-garanti som alla andra :)

Till top