Guternatter..

Vardag / Permalink / 7
:) någon ville se bild på mig in action. Ska be min sötis att ta någon på mig. Nu får ni hoppas på fint väder här nere i götet bara för det haha.
Ska visa sen imorgon hur man gör signaturen jag har på alla mina bilder också. Var ett litet önskemål.
Kissie skämde ut sig totalt på B&T Show. Hann dock inte se så mycket men de lilla jag såg var en "packad"??, fruktansvärt nervös och osäker brud. Tycker synd om henne. Får kika på resten imorgon när de lagt upp programmet.

Men nu ska här sovas :) härligt. Varit en lång dag faktiskt. Hoppas den inte blir riktigt lika lång imorgon. Pussen
#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Svar; Ja, verkligen! Sagolikt :)



Jag har en som jag gått hos tidigare men det är så lång väntetid hos honom. Jag ska inte göra någonting "svårt" så jag funderar på att gå till någon i närheten.. VI får se. Nej, nu ska jag pusha mig själv så jag får det gjort!



Ang programmet, är väldigt nyfiken på hur det var. Ska kika imorgon när jag kommer hem..

#2 - - Kristina:

Haha ja de lät lite roligt att H inte känner dig när du är ute och fotar, men jag förstår dig. Mkt roligare om man har en bra kamera.. Jag springer bara runt och tar kort på blommbuskar när vi är utomlands, och de är med en vanlig kamera, haha. Tar typ 20 ggr att få en bra bild.



Sv: ja de är skit jobbigt att vara osäker på om man får tag i varandra eller inte, Men man får alltid hoppas på att de aldrig kommer ske något hemskt så att man är i den situationen =)



Haha, jag försökte med att bli förbannad, men de ville sig inte riktigt ändå.. Måste nog göra allt från början igen.. imorgon när jag inte är så less på det. :P Eller så kör jag med dålig kvalite helt enkelt :P



Haha jo men de är inget speciellt, bara ngt litet.

Det är det som är så roligt med bloggandet tycker jag.



Kram =)

#3 - - ▲ p i n k n a t i o n . s e:

Sv; Eller huuur! :D Fast helt galet dyr sida ;<

#4 - - Jojjo:

Hejhej!



Måste berömma din otroligt fina design. Gör du fortfarande inga beställningar? Är jätteintresserad av att du ska göra till mig nämnligen. Har aldrig känt att jag vill lägga pengar på de. Men när jag ser din talang så känner jag fasen för de asså! =) Ta de som en stor komplimang!!



Otroligt fina bilder också!



Skriv gärna så jag vet!=)



Ha en fortsatt bra dag! kram kram!

#5 - - Josefin:

Sv. Konstigt. Jag brukar alltid komma in där, men nu verkar det gå segt. Det löser sig väl snart. Jag har iaf sett 2 avsnitt av nyaste säsongen hittills. :)

#6 - - Catrin:

Kollade på reprisen nyss + eftersnck och har svårt att förstå hur man kan vara en sån idiot. Men jag tror inte att hon vill vara så elak, utan att hon känner att hon måste leva upp till KISSIE på något vänster... Hon verkade i alla fall skit nervös och osäker och svarade väldigt märkligt och med dubbel moral på många utav frågorna...

#7 - - josephinenoren:

hur har du redigerat just denna bild?



/josephine<3

Jättefinblogg!

Till top