Jahaa då var det lördag igen då..

Vardag / Permalink / 10
Idag har vi varit på jakt efter en soffa och vi hittade en på Jysk med schäslong. Dock kostade den 7000 kr idag och på måndag är priset 4500 kr :P så vi ska vänta tills på måndag och beställa den och sen får vi nog vänta i ca 1 vecka innan vi får hem den. Drygt men men. Vi har dragit in antennsladden till sovrummet så vi kan kika på tv där istället för ute i vardagsrummet.

Idag är det honey som står för matlagningen OCH efterrätt :) middagen blir fläskfilé med fårost men han vill inte berätta vad han har gjort för gottis till efterrätt, luringen min.

Jag vill färga håret ljust bara för att slippa alla jäkla hårstrån som man ser överallt på golvet. Så enormt störande att de är överallt. Att de ens finns hår kvar på skallen :P

Teen Mom weekend på MTV. Förlåt, men ibland förstår man inte hur vissa tänker helt enkelt.

Smilfinken :)

#1 - - Anna:

Sådär känner jag med. Lossar hår från huvudet konstant, så egentligen borde jag inte ha hår kvar på huvudet längre! (; haha. Söt bild på dig förresten! :)

#2 - - t a k a i ♥:

söta tjejen <3<3

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Hjelp har du handlet møbler på Jysk før?

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Bare tanke på at alle møbler vi har kjøpt der har gått så fort i stykker.

#5 - - emma:

tack för fin kommentar om mina bilder jag la upp i caroline dahléns blogg :-)

#6 - - Sofie- Amor vincit omnia:

vilken prisskillnad på soffan :)

#7 - - Malin:

Heter den Atlanta kanske? ;) och är mörkgrå? ;) Är 99% säker på att det är likadan soffa som vi har för den kostar 7000kr men är ofta på extrapris för 4500 =) vi ÄLSKAR DEN!!

#8 - - Catrin:

Kikade också på några av Teen Mom-avsnitten... Håller med om att man inte riktigt förstår hur de tänker haha Men de är ju tonåringar och då är de väl helt enkelt inte redo för varken barn eller fasta relationer / ansvar.. Fast barnen verkade det i och för sig vara bra med, det var deras killar som de hade problem med haha

#9 - - Sara A:

Nu måste jag ju kommentera här med :)

Haha, låter som det är min soffa som jag har. Om den är mörlgrå/svart med låga armstöd...

Jag köpte oxå min i höstas för detta erbjudande. Kostade 6900 men på erbjudande för 4500, perfekt :)

Den e superskön. Dock fastnar det hundhår i den så jag brukar ha filtar å sitta på, men inte när man har gäster dock. :)

Du måste visa bilder sen på soffan och gärna på er nya lägenhet oxå, e så nyfiken. :)

#10 - - Elin - Design&Makeup:

Vår soffa är ifrån jysk och den låter "gnek, knarr, gnek" så fort man rör sig ^^, Hållbarheten är inte alltid den bästa med andra ord.

Till top