Kastrering..

Vardag / Permalink / 13
Blev iinga nya p-pillisar för mig idag. Blodtryck 136/90. Skitbra, toppen :P fick en remiss till en läkare iaf så får vi se vad som händer.
Sprang in en snabbis på Kicks och Åhlens. Kicks hade äntligen fått in det nya Depend, ljusrosa, nagellacket och på Åhlens fick en ögonbrynspensel och en absolutely fabulous eyes följa med hem :) här ska de bli snygga ögonbryn.
Mötte upp älsk och så åkte vi och klippte klorna på hundarna och rådfrågade veterinären om kastrering på båda två. 5000 kr skulle hela kalaset gå på. Och ja vi funderar på kastrering för varför ska man ha en hane om man inte ska avla vidare på den? Dessutom behöver Zamme lugna ned sig eftersom det inte finns något stopp i den hunden. Han kommer dö i en hjärtinfarkt. Det är alltid 300 km/h med honom och inte ens när vi varit ute och gått och busat i timmar med honom så lugnar han sig, då ska han busa när han kommer hem. Det är som att ha ett barn som behöver ständig aktivering. Inget stopp helt enkelt. Jag tror det skulle bli bra. Vi får se. Bäst hade de ju varit att göra det nu, så snart som möjligt när jag fortfarande är hemma. För de skulle gå med tratt i 2 veckor, korta promenader = många korta oftare än nu.
Vi får se..

Men nu ska jag platta barret och sen ta vilddjuren på kvällspromenaden. Pusss

 

Titta vad Kristina skickade hem till mig :D miiiieeeee tack tack tack. Det går aaldrig att få för många nagellack hihi.

#1 - - Carina:

När jag först såg rubriken och sen läste de första raderna trodde jag det var H som skulle kastrera sig. Tänkte att det lät lite väl drastiskt. Ser ju er med små söta kids runt omkring er.

Men sen förstod jag ju bättre.

Är hormonspiral ett alternativ? Fast den kanske lämpar sig bättre när man fött barn. Jag satte in en för snart 5 år sen när jag inte fick knapra p-piller längre. Barnmorskan varnade för mellanblödningar i början men jag har knappast haft några blödningar alls. Jätteskönt.

#2 - - Evelina:

Haha ja det förstås , det vill man ju inte ha.

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: jag fick hem den idag, men på bilden såg den glittrig ut men min var matt :(



Kom dock på att man kan blanda skuggorna med en annan ögonskugga jag har så blir det lite mer liv i skuggorna!

#4 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: jag ska göra det, för där var även ögonskuggor som var sönder i den :(



Man vill ju få hem rätt vara.

#5 - - Andréa:

Snygga lack :)

#6 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: ja men precis, det är till att lura kunderna lite som har köpt den när man visar och skriver en sak och sen får man hem en annan!



Jag brukar sällan klaga men rätt ska vara rätt. Skickade iväg ett mail jag med, för jag vill ha rätt ögonskuggor och inte matta!! Likadana färger som dina fast utan glitter.

#7 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: ja verkligen! Jag vill ha den med skimmer i!! :D blir finare i färgerna än med en matt.

#8 - - Blue Velvet:

Fin färg på lacket!

#9 - - Molly - MOLKAN.SE:

Då är det deras skeppning som det är fel på.. Jag hoppas verkligen de rättar till felet och att folk verkligen mailar in och säger att de fått fel, för är man fler är det lättare att de rättar till det.

#10 - - Linda - ndaiL:

va roligt me nya lack :)



hoppas ditt blodtryck blir bättre!

#11 - - H:

Hahaha platta barret!! Den va fin älskling! Fimpa lumat nu och sov! =))

#12 - - Sofie- Amor vincit omnia:

äter du mini-piller för att ni har hjärt och kärlproblem i släkten eller för att du valde det först?

#13 - - ~Sara~:

Åh vad kul att dom fått in dom nu, ska köpa nåt på en gång imorgon! =D

Det ZTIZ-lacket till höger har jag. =) Väldigt fin färg men det är tyvärr fruktansvärt blaskigt.



Måste själv pallra mig iväg och fixa p-piller nu när sommaren kommer. Så skönt att kunna kontrollera och hoppa över mensen ibland. Ska bli spännande att kolla blodtrycket som förut var i högsta laget!

Till top