Monday has come to an end..

Vardag / Permalink / 11
Lite smådåligt med uppdatering idag. Så fort jag öppnade för beställningar igen så ramlade det in 4-5 st. Så det är vad jag har gjort hela dagen :) designat för fulla muggar.
Sen blev det ett litet avbrott för att hjälpa älsk med soffan som kom idag *LYCKAAA* den kommer tyvärr dra åt sig otrooooligt med päls och skit så en roller ligger alltid i närheten där nu haha. Typiskt med vita, håriga vovvar och en mörk soffa. But that's the way we like it.
Pälsbollarna är kissade och skitna och nu tänker jag ta en kvällsmacka och lägga mig i soffaaaan och sedan är det nattdags för mig.

Sleep tight, don't let the bed bugs bite..
#1 - - Evelina:

roller is the shit!!! :D

#2 - - Linn:

Sv: För mig funkade de otäckt bra, haha!

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Härligt att lägga sig på soffan!!

#4 - - Miss C:

herregud va söt blogg!!! :D

#5 - - Sara:

Vill se bild på soffan :D

Tips, ha filtar i soffan när hundarna är där, om dom vistas i soffan. Annars blir det rätt mycket hår.

Ett annat tips vid rengöring; ta en lätt fuktig disktrasa och "sudda" ihop hundhår/damm som fastnat i soffan, tills det blir klumpar av dom i soffan och sen dammsug upp klumparna... mycket bättre än att suga millimeter efter millimeter med dammsugaren. effektivt och rent :D

#6 - - Kristina:

SV: haha ja, jag älskar de små som jag tror H&M sålde förut (inte sett dem på länge) små söta rollers som man lätt kunde förvara i vöskan.. hm.. undrar vart jag gjort av mina nu när jag tänker efter, haha.



Okej, ja då måste jag sniffa lite på den, men annars så tycker jag att Ldb krämen var underbar då den var så "tjock" i konsistensen för då räcker den länge och doften håller längre.



Hoppas du får ditt lilla brev imorgon, vill så gärna veta vad du tyckte :D



#7 - - Gabriella:

så lite så :)

#8 - - Terese:

SV: TACK så hjärtligt för fin kommentar! :)



Skönt att du fick en ursäkt.

KRAM, ha en fin dag!

#9 - - Sanna:

Tack tack =)

#10 - - Malin:

hihi visst äre värdelöst me mörka möbler =) men svart soffa ÄR ju så snyggt =) Vi rollar också vår, rääääätt ofta kan ja ju säga haha!! Damsugarn går varm :D

#11 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Skönt att soffan har kommit :D

Till top