No more The Hills från MTV..

TV-Serier / Permalink / 6
De på MTV är ju verkligen inte smarta någonstans. Anledningen till att man inte kan kolla på nya avsnittet av The Hills på deras hemsida är för att de håller på att stänga ner nätverket för Europa och Asien så att vi inte ska kunna kolla. IDIOTIIII! Samma gör ju VH1 så man inte kunde kolla på The Price of Beauty utan man fick vänta tills någon snäll människa lade ut den på en annan sida. Usch för sånt. Men men, de är väl bara att vänta då. Tyvärr..
MTV är ju först med nya avsnittet och de jobbiga är ju att behöva vänta tills någon annan sida lägger upp det :P

Hittade en rolig blogg iaf och har ni inte sett den innan så tycker jag ni ska kika in på Allt Om The Hills
#1 - - sandra:

the hills finns ju på channel 131 .. du får kolla där istället.. välommen hem till götet snart får vi träffas å parta igen

#2 - - Therese:

http://ch131.com/ kolla den här sidan. Där brukar avsnitten oftast ligga kvar :) Nya The Hills vet jag kommer upp där idag :)

#3 - - ANNA:

Eller så gör man på det absolut enklaste sättet, som jag alltid gjort, kollar genom den amerikanska sidan och alltid kryssar i att man kollar från USA när det kommer upp en pop-up ruta :)



http://www.mtv.com/shows/the_hills/season_6/series.jhtml

#4 - - Josefin:

tvshack.net/tv



där finns nästan ALLT! inklusive the hills ;)

#5 - - ANNA:

Svar: Okej, va skumt för hos mig funkar det iaf :)

#6 - - Malin:

Riktigt irriterande att det inte går och kolla på varken The Hills eller The City längre! :(

Försökte leta sidor där avsnitten fanns igår men då hittade jag inga. Men får kolla in de sidorna som de andra kommenterat om här. :)

Till top