P A I N..

Vardag / Permalink / 7
Tror blogg.se börjat med sin fylla-i-sjukliga-ord-spam igen. JOBBIIIGT. Trodde de tog bort den, men icke. Då blir man så avtrubbad på att kommentera hos andra.
En sak jag faktiskt tycker är liiiiiiite jobbigt med sommaren är ljuset på kvällarna när man ska försöka gå och lägga sig i en normal tid och det fortfarande är ljust ute hehe. Kroppen vill ju inte slappna av och sova när man ser ljuset sila in igenom persiennerna. Är det bara jag som tycker det är lite jobbigt? Annars, sommar, come to me och stanna för evigt.

På torsdag ska jag in på möte med en konsultchef :) så får vi se om det snart kan ta och ordna upp sig med jobb i framtiden. Hoppas hoppas iaf. Nu ska jag bara hitta dit hehe.

Körde ju en benvaxning nu på kvällen. P A I N. Men ack så mjuk man blir efteråt. Väl värt smärtan och lite prickiga ben i några timmar haha. Hoppas hårstråna håller sig borta lite längre nu också.

Men nu blir det tv och mys i soffan för mig resten av kvällen innan läggdags. Hoppas ni får sova gott. Xoxo

#1 - - Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv:

vilka sötnosar :)



svar/

ne jag tror inte att jag gör det, brukar lägga upp mitt hår uppe på kudden så jag inte ligger på det osså brukar jag ligga stilla på nätterna för jag har ett extra täcke så jag inte ska snurra omkring ;p hah!

blev lockigt förut med men nu har det vart rakt ett par månader och nu är det lockigt igen ;s

#2 - - Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv:

svar/

jo jag trodde det från början med men eftersom det ändrar sig hela tiden så blir ajg nog osäker på det :S en tjej säga att det är för det är sommar och fuktigt, kan väl vara så också :) men får se om någon annan säger :D

#3 - - Blue Velvet:

Det är dags för mig snart igen och vaxa benen... Ont ont ont.. men lite värt! =)

#4 - - Malin:

Åh det som varit SÅ SKÖNT utan den där jävla blogg.se spammen nu senaste dagen/dagarna! Gosch, jag spyr på den..



Du, va körde du för vax? Kram!

#5 - - Anna:

Jag känner att jag har blivit väääldigt dålig på att kommentera blogg.se bloggar just för att det alltid måste skrivas en massa långa konstiga ord. Man blir liksom så trött på det. :/

#6 - - Evelina:

Det är jobbigt när det är ljust. Men jag har en sovmask :D det är super :) i början är det ovant men efter ett tag vill man inte vara utan :)

kram

#7 - - Brassa:

Men kommer inte den där fylla-i-ordet-saken bara fram om man inte är inloggad på sin blogg`?

Till top